Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Serie 8 Çamaşır Makinesi Hayal Kırıklığı

17 Aralık 2024 11:29

Geçtiğimiz şubat ayında Bosch marka çamaşır makinemi, güvenilir bir marka olduğu için tekrar yeni bir Bosch makinesiyle değiştirdim. Uzun süre sorun yaşamamak için piyasadaki en gelişmiş ve yüksek fiyatlı Serie 8 modelini seçtim. Bu ürünü daha az kaldığım ikinci evime aldım ve ürün sadece yazın kullanıldı, yani toplamda 2 veya 3 ay yıkama yaptı. Ama ürün, totalde çok az kullanılmasına rağmen bu kadar kısa bir sürede arıza yaptı. Motoru devreye girmiyormuş, ürünün parça değişimini onayladı servis. Eğer 6 aydan az kullanılmış olsaymış, ürünün yenisi gelecekmiş ama 10 ay olmuş dediler. Servise, ben bu ürünü çok az kullandım dedim, kurulduğu tarih önemli dediler. Bu kadar güvenerek aldığım markanın böyle bir şeye bakmasına ve ürünün yenisini getirmemesine şaşırdım. Sonuçta bu ürün çok az kullanıldı, sayılıdır çalıştığı. Bu kadar kısa sürede böyle büyük bir arıza yapan makinenin değişimini talep ediyorum. Piyasaya göre çok yüksek fiyatla tercih ettiğim ürünün, Bosch gibi bir markanın arkasında durması gerektiğini düşünüyorum.

profile profile
17 Aralık 2024 11:33 (Şikayetten 4 dakika sonra)

21 Aralık 2024 12:25

Ürün için 2 adet parça sipariş edildi farklı aralıklarla ikisinde de sonuca ulaştıramadılar ve ben 2 haftaya yakın bir süredir makinesizim çamaşırlarımı komşuya taşıyorum rezilim çıktı ama hala değişimi önermiyorlar ama ürünü tamir de edemiyorlar ne zaman sonuçlanacak bu süreç merak ediyorum. Daha fazla parça beklemek istemiyorum yeni ürün talep ediyorum.

27 Aralık 2024 14:23

Ürünün 2. Sipariş ettikleri parça ile de sorununu çözemediler bir parça daha sipariş ettiklerini söylediler ama yurt dışından geleceğini zamanın belli olmadığını söylediler böyle bir çözüm süreci var mıdır 6 aylık makinede. Ben parça gelmezse 2 ay mı bekleyeceğim. Yetkili servis çağrı merkezine çağrı merkezi yetkili servise yönlendiriyor. İkisi de sorundan sıyrılmaya çalışıyorlar benim 2 çocuğum var ve göçebe gibi 2 günde bir çamaşırlarımı oradan oraya taşıyorum. Ayrıca yetkili serviste 2 kere yapılan parça değişimi görünmüyor yani süreç çok kısaymış gibi algı mı yaratılmaya çalışılıyor anlayamadım.

Sevilay
Sevilay

Aynı şekilde sorun yaşıyorum. Bosch pişmanlıktır. Seri 8 sıkıntılı.

Özkan
Özkan

Yagmur hanim merhaba, aynı sorunu yaşayan hatta aynı çözümsüzlük sürecini yaşayan burada gördüğüm 3. Kişisiniz. Aynı şekilde bende bu durumu yaşıyorum 12 aralıkta makine gönderilen acil güncelleme yüklemesi sonrasında makine bozuldu ve hâlâ kullanılama durumda. Bir çok parça değişti. Bu süreçte ne değişim yapıldı ne para iadesi yapıldı ne de ikame makine verilerek mağduriyet giderildi. Eğer bir çözüme ulaşırsanız benimle paylaşırmısınız.

Sima
18 Mart 2024 18:20

Bosch Çamaşır Makinesi Su Baskını Ve Servis Sorunu

Rümeysa
15 Temmuz 2025 17:56
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
24 Ocak 2024 15:58