Osman sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2024 21:43

Bosch marka serie 4 çamaşır makinem garanti süresi içinde 3 kez anakartı bozuldu 3. Kez değişimi olacak. 3. Ana kart gelen tekniker takınca bozdu. Biz bu makine den artık bıktık. Bosch alalım dedik sıkıntı çıkmaz diye Düşündük ama öyle değilmiş yeni ürünleri sıkıntıya gebe imiş. 2 haftamıza çocuklu aile olarak makinesiz giriyoruz Hala çözüm üretemediler biz bu makineyi artık istemiyoruz. Çağrı merkezi gazı almaktan başka bir işe yaramıyor. Realite şu makinem bozuk ve evimin kilerinin kapılarına kadar sökük halde. Acil çözüm bekliyoruz dememize rağmen çözüm hala üretilmedi Tüketici Hakem Heyeti'ne hafta içi başvuracağım. Bosch marka dan önce Arçelik kullanıyordum bu kadar sıkıntı yaşamadım. Çamaşır makinesinde uzak durmanız gerekiyor. Servis kaç kez evimize gelecek daha bilmiyoruz. Yeni nesil çamaşır makine izi Bosch almamanızı şiddetle önermek teyim.

profile profile
29 Nisan 2024 09:10 (Şikayetten 1 gün sonra)

02 Mayıs 2024 21:17
Bosch Seri 4 Çamaşır Makinesi 3 Kez Arıza Artık Yeter

Hala makinem bozuk. Servis 2 defa randevu verip gelmedi. 3. Haftaya giriyoruz insanları geçiştirmekten başka yapılan bir şey yok. Paranızla rezil olmak istemiyorsanız önünden geçmeyelim. Ürünü ne değiştirebilir ne de tamir. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulundum yönlendirdiler sağ olsunlar.

02 Mayıs 2024 21:19

Altta yazılan maile 2 kez yazılan çağrı merkezi yaklaşık 5 kez arandı çözüm yok yok yok

Aslı
06 Mart 16:14

Bosch Çamaşır Makinesi Sorunu: Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis

İşıl
10 Nisan 20:39

Tunahan
18 Mart 2024 10:38
Kudret sonuçtan hiç memnun değil

Kudret
08 Temmuz 2023 01:04