Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Şarjı Çabuk Bitiyor Yedek Parça Pahalı

27 Kasım 2023 15:28

Bosch Serie 6 2 bataryalı süpürgeden aldım, ancak garantisi bitmeden bataryanın gücü çok azaldı. Şarj olup olmadığını tam anlayamadım ve farklı bir süpürge kullanmaya başladım. Bu süpürgeyi sadece 1-2 odalık temizlikte kullanıyorum, çünkü makinenin başka gücü yok. Garantisi biteli sanırım 3 ay oldu. Keşke gönderseydim, çünkü kronik bir sorunu varmış. Ancak kronik problemlerde garantisi bitse de ücretsiz değiştirilir diye düşünüyorum. Bosch gibi bir markanın kronik sorunlu bir ürünün arkasında duracağına eminim, sizden haber bekliyorum. (Servise hiç göndermedim.) Aynı sorunu yaşıyorum. Makineyi çalıştırdığımdan itibaren 5 dakika dayanmıyor ve hemen kırmızı ışık yanıp sönüyor. Diğer batarya da bozulmuş ve hiç şarj almıyor. Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, şarjlı matkap dahil hepsi Bosch marka. Diğerleri sorunsuz sayılır ama şarjlı matkapta da aynı batarya sorunu yaşadım ve ikisi de bozuldu. Bu süpürge hayal kırıklığı oldu. Yedek batarya arıyorum ve fiyatlar ortalama 1.300 TL'den başlıyor. Acaba alsam, tekrar hemen bataryayı bozup bozmayacağını düşünüyorum. Olmazsa başka bir markanın sıfır süpürgesini alacağım. Bu sefer zarar ettim.

27 Kasım 2023 15:46 (Şikayetten 18 dakika sonra)

28 Kasım 2023 14:22

Arkadaşlar servis geldi ve garanti süresi 5 ay geçtiği için biten bataryalar için 1 tanesine 1850 TL ücret istedi diğer markaları araştırdım batarya süreleri daha fazla gittiğini yazmışlar. Bu cihazın yedek batarya süresi azalmış biter bitmez önerilen diğer markayı alıp onu da deneyeceğim. Memnun kalırsam Bosch marka mazide kalacak bozulan tüm elektronik eşyaları istemeden de olsa diğer markalarla değiştirmek zorunda kalacağım. Elveda Bosch, hoşgeldin yeni markalar deyip hayata devam ettireceğiz. Arkadaşlar Bosch servisi direk ücrete yöneliyor. Ona göre başka markaları deneyin derim

18 Ocak 2024 18:10

Maalesef 2 ay sonunda geldi ama bu sefer teslimata gelen arkadaş pos cihazımız yok nakit çalışıyoruz dedi. Nereden tutarsak elimizde kalıyor. Konum isterkende söyledik kart çekeceğiz cihaz getir diye. Geri verdik batar, yayı o kadar sinirlendim ki, evdeki diğer beyaz eşyaları da atacaktım tövbe bir daha eve Bosch markaya ait çöp dahi sokmayacağım. Tam bir rezil lik arkadaşlar kimseye bu markayı TAV siye etmiyorum servis olayı maalesef sınıfta kaldı

Musa sonuçtan hiç memnun değil

Musa

Bosch Elektrik Süpürgesinde Bitmeyen Batarya Ve Servis Sorunları
Esma sonuçtan çok memnun

Esma
10 Ocak 2025 13:53
"İlgi ve alaka için minnettarım. En kısa zamanda sorun çözüldü ve durumun peşinden koşan ben değil, memnuniyeti sağlamaya çalışan onlardı. Görüştüğüm temsilci (Kübra Hanım) tanıştığım en kaliteli, en bilgili temsilcilerdendi bu süreci kendisiyle ilerlettiğimiz için memnunum 💐"
Bosch Kategorileri