Bosch Mutfak Makinesi Kıyma Aparatı

Serpil
26 Haziran 2024 11:04

Bosch MUM59M55/05 mutfak şefimin kıyma makinesi aparatını bulaşık makinesinde yıkadım. Ana gövdesi, içteki rulo ve kapak Kapkara oldu. İçi dışı siyah boyuyor. Çok severek ve isteyerek aldığım ürünün ilk kullanımda bu hale gelmesi çok üzücü. Et çekmek artık imkansız çünkü bayağı boyuyor. Yardım rica ediyorum lütfen.

Bütün beyaz eşyalarım Bosch olduğu için mutfak makinemi de hiç düşünmeden Bosch almıştım. Ama hayal kırıklığına uğradım.

26 Haziran 2024 11:15 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Kararan Bosch Kıyma Başlığı

Ayşe
04 Temmuz 2023 17:12
Nisa sonuçtan hiç memnun değil

Nisa
16 Ekim 2025 01:27
bosch-mutfak-sefi-kiyma-aparatinda-kaplama-sorunu-ve-saglik-endisesi-5.jpg

Bosch Mutfak Robotu Kıyma Aparatında Kararma Ve Garanti Kapsamında Ücretli Parça Sorunu

Ergülü
02 Kasım 2025 22:54
bosch-mutfak-robotu-kiyma-aparatinda-kararma-ve-garanti-kapsaminda-ucretli-parca-sorunu-1.jpg
İsmail sonuçtan memnun

İsmail
26 Ocak 2024 10:26
"Gecikmeli de olsa 50 gün sonra problem çözüldü. Ürün teslim edildi. Hamur yoğurma makinesi çok güzel ve kullanışlı. Talebimle ilgilenenlere ve sıkıntının giderilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederim."
Bosch Kategorileri