Yn Türkoğlu sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Mum Mutfak Şefi Şikayeti

Yn Türkoğlu
19 Ocak 2024 13:03

Bosch marka mutfak şefi aldım 2 ay önce. Bir süre sonra düğmesini çevirince çalışmadı; ışık yanıp sönüyordu. Bu durum birkaç defa yaşandı. Bosch servisini aradım, yerine düzgün oturmamış ve kapağı açık kalmış gibi saçma sapan bahaneler söylediler.

Bir daha olursa atölyeye götüreceğiz dediler. Aldılar, götürdüler, olmadı denilerek getirdiler. Zaten oradan geldikten sonra motorundan değişik sesler gelmeye başladı. Servis çağırdığımda, geldiklerinde ürün bozuk olmadığı için hiçbir şey yapamayacaklarını söylediler. Çektikleri videoların hiçbir anlamı olmadığını ifade ettiler. Değişim veya iade istedim çünkü ürün hatalıydı ve bunun için firmanın hiçbir şey yapmadığını, ürünlerinin arkasında durmadıklarını gördüm.

Tüketici Hakları'na başvurmamız gerektiğini belirttiler. Kısacası siz nasıl bir firmasınız ki, ürününüzün arkasında durmuyor ve ürünlerinizin ne kadar kalitesiz olduğunu biliyorsunuz ki, bu durumda hiçbir destek vermiyorsunuz.

19 Ocak 2024 13:06 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Berfin sonuçtan hiç memnun değil

Berfin
11 Ocak 2024 15:18
Bosch Mutfak Şefi Çizik, Değişmedi
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
28 Ekim 2023 13:03

Dilşat
23 Ağustos 2023 20:50
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Mutfak Robotu Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Ayse