28 Kasım 2024 11:167.852

Bosch, sattığı ürünün arkasında durmuyor. Bosch'tan paslanmaz çelik, 10 yıl garantili (alma sebeplerimizden biri de garanti ömrünün uzun olması ve paslanmaz çelik olması) aldığımız mutfak robotu, 10 gün içerisinde 2 ve 3. fotoğraftaki gibi pas türü garip bir şey oldu. Ürünü çok titiz bir şekilde kurulayarak kullanmama rağmen böyle bir şey olması, üstelik bu kadar kısa sürede, normal bir durum olmadığından garanti servisini aradık. Ürünümüzü aldılar, parçayı nemli takmışsınız, o yüzden korozyon oluşmuş dediler ve bizden kullanıcı hatası olduğu için 550 TL ücret talep ettiler. Buraya kadar her şeyi mecburen kabul edip ürünü geri aldım. Garantiden gelen ürünü ilk kullanmamda, ürün çalışırken aşırı sallantı olmaya başladı. Başlık kısmını açmadık dediler ama özellikle başlık kısmı çok hareket ediyordu. (Örn: 1 ve 3. video) Bu ürünün çok daha düşük markalarını yıllardır kullanan arkadaşlarım var ve parçaları bile kurulamadan kullandıkları halde bir sorun yaşamadıklarını söylüyorlar. Böyle güvenilir bir markanın bu kadar çabuk sıkıntı oluşturması ve markanın ürünün arkasında durmaması, ürünün garantiden geldikten sonra daha da kötü duruma gelmesi sebebiyle iade talep ettiğimizi söylediğimizde, internetten alınan ürünün 3 gün içerisinde iadesi olduğunu söylediler.

28 Kasım 2024 13:51 (Şikayetten 2 saat sonra)

Serap
9 Aralık 2024 11:26

Sorunum çözülmedi makine yoğururken sallanıyor teknik ekip gelip video alıp geri gitti ve çözüm için herhangi bir dönüş olmadı ürünün değişimini talep etmeme rağmen değiştiremeyeceklerini sadece tamir edebileceklerini söylediler benim 4 kez kullanılmış ürünümü alıp bozarak getirdiler değişim talep ediyorum

Serap
11 Aralık 2024 10:14

Az önce tekrar arandım ve sarsıntının normal boyutta olduğu bildirildi. Ürünü teknik servis almadan önce de aynı yoğurma işlemini yapmıştım sarsıntı yoktu ürün gitti geldi aşırı sarsıntı başladı. Bosch inatla ürününü hatasını kabul etmiyor. Uygun fiyatlı basit bir ürün almadık 10 yıl garantisi var diye bu ürünü tercih ettik ama büyük pişmanlık gerçekten. Böyle büyük bir markanın sırf itibarına sıkıntı gelmemesi adına bile ürünü değişebilecekken ısrarla ürün hatasını kabul etmiyorlar yazık gerçekten. Yasal haklarımızı arayım Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Etrafımda ürünü görüp soranlara da tavsiye edemiyorum maalesef gidip Karaca alsınlar daha iyi.

25 Aralık 2024 13:23

Bosch benim de güvenimi yıktı bulaşık makinesi aldık servis boş yere para aldı hamur yoğurma makinesi si aldım kutu yırtık geldi tost makinesi kapanmıyor daha yeni tam bir fiyasko

Bosch Mutfak Robotu Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

7 Ocak 2025 10:158.190

Bosch markasından aldığım mutfak robotu MUM59M55 ilk kullanımımda çalışma problemi yaşadığım için 2 Aralık'ta Bosch müşt...

1 Destek

Kullanılmamış Bosch Mutfak Robotunda Arıza Ve Yetersiz Destek

5 Mayıs 2025 21:404.918

"Sorunum çözüldü"

Bosch Mutfak Robotu: Hayal Kırıklığı Ve Sorunlar

8 Kasım 2024 15:437.617

Temmuz 2023 ayında Bosch mum serisi mutfak robotu aldım, üründen memnun değilim çünkü; ürün üç kullan bir servise git mo...

1 Destek

Tümünü Gör
Bosch Mums6zs00 Hamur Yoğurma Makine Sesi!

Bosch Mums6zs00Hamur Yoğurma Makine Sesi!

Seda
Bosch Mum6zs00 Serie 6 Hamur Yoğurma Makinesi!

Bosch Mum6zs00Serie 6 Hamur Yoğurma Makinesi!

Merve
Bosch Değişik Ses Gelmesi Bozulacakmış Hissiyatı Veriyor!

Bosch Değişik SesGelmesi Bozulacakmış Hissiyatı Veriyor!

Mine
Bosch Ürünüm Çalışmıyor!