Bosch Kurutma Makinesinin Ana Ünitesinde Su Birikmesi!

Bosch
23 Aralık 2024 08:444.488
Samet'in Teşekkür Mesajı
Merhabalar. Çok kısa sürede benimle iletişime geçtiler. Bu olayın bir sorun olmadığı konusunda beni ikna ettiler. Sadece taşma olursa bir sorun olacağını anlattılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.
22 Aralık 2024 14:59

Bosch WTX87K8XTR/03 kodlu kurutma makinemizin ana ünitesinde su birikiyor. Nereye baktıysak sorunu bulamadım. Kurutma makinemizi kullanmaya korkuyoruz.

23 Aralık 2024 14:55 (Şikayetten 6 saat sonra)

23 Aralık 2024 16:09

Emir
Emir
11 Ocak 16:15

Merhaba bu normal su haznesinden su alıp kondenseri temizliyor hatta orada olan filtrenin içine ıslak tiftikler var bu normaldir

Mebruke
Mebruke
22 Ekim 2025 15:24

Aynı sorun bende de var makinem henüz iki haftalık ben servis çağırdım bunun gerçekten normal olduğu mu söylediler ve sorun hala devam ediyor mu

Tümünü Gör

Osman
Bosch Kurutma Makinesi Memnuniyetsizliği

Bosch KurutmaMakinesi Memnuniyetsizliği

Basak
Bosch WQG25100TR Serie 4 Kurutma Makinesi Tamburdan Gelen Ses!

Bosch WQG25100TRSerie 4 Kurutma Makinesi Tamburdan Gelen Ses!

Alparslan
Bosch Kurutma Makinesi Ses Sorunu!

Bosch KurutmaMakinesi Ses Sorunu!

Şeyma
Bosch Serie 6 Çamaşır Kurutma Makinesi Sorunu