Bosch Kurutma Makinesi Cre Hatası

Yasin
Yasin
9 Ağustos 2024 23:158.793

Bosch Seri 6 marka çamaşır kurutma makinesi aldım. Şu anda ilk çalıştırmada 'Cre' uyarısı veriyor ve üst haznesindeki suyu boşaltmıyor. Bu konu hakkında müşteri hizmetlerini 444 6 333 numarasından aradım. Bana, sorunun çözümünün kullanım kılavuzunda yazdığı söylendi. Ben de kullanım kılavuzunun yanımda olmadığını söylememe rağmen, 'Kullanım kılavuzuna bakmanız gerekiyor.' denildi. Bosch müşteri hizmetlerinden beklemediğim bir sonuç aldım. Sorunumun bir an önce çözülmesini istiyorum.

10 Ağustos 2024 10:51 (Şikayetten 11 saat sonra)

23 Ekim 2024 16:12

Servis 2200₺ istiyor bunun için gelip alıp götüreceğiz temizlenmesi gerekiyor diyor

Enes
Enes
10 Ekim 2024 16:07

Aynı durum bizde de var, nasıl sonuçlandı durum.

Bosch Müşteri Hizmetleri Kalitesi

Halil
Halil
8 Ocak 2024 11:065.494

"Bosch çamaşır kurutma makinesinin arızası ile ilgili olarak göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı ve sorunumu hızlı bir şekilde çözdüğünüz için çok teşekkür ederim"

Bosch Müşteri Hizmetleri Kalitesi
1 Yorum

Bosch Çamaşır Kurutmak Makinesi

Aydın
Aydın
29 Şubat 2024 21:215.876

Bosch marka çamaşır kurutma makinesi satın aldım ve 4 ay oldu. Çevremizdeki insanlara, aile bireylerine ve dostlarımıza ...

Tümünü Gör

Osman
Bosch Kurutma Makinesi Memnuniyetsizliği

Bosch KurutmaMakinesi Memnuniyetsizliği

Basak
Bosch WQG25100TR Serie 4 Kurutma Makinesi Tamburdan Gelen Ses!

Bosch WQG25100TRSerie 4 Kurutma Makinesi Tamburdan Gelen Ses!

Alparslan
Bosch Kurutma Makinesi Ses Sorunu!

Bosch KurutmaMakinesi Ses Sorunu!

Şeyma
Bosch Serie 6 Çamaşır Kurutma Makinesi Sorunu