Eyüb sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Kalitesiz Ankastre Set Üretiyorsun. Cam Patlaması Neyin Nesidir

Bosch Kalitesiz Ankastre Set Üretiyorsun. Cam Patlaması Neyin Nesidir
Eyüb
04 Şubat 2024 17:45

Bosch marka ankastre set aldım, ocağın camı patladı. Bu nasıl olabilir? Bu kadar kalitesiz mi ürettiniz? Cam parçaları elimize, yüzümüze, her yerimize çarptı, çocukları sakinleştiremedik. 444 6 333 numaralı hattan servisi aradım, ankastre seti alalı 3 yıl olmuş, garanti süresi 2 yıl, 'yapabileceğimiz bir şey yok' diyorlar. Sıkıntı yaşamamak için Bosch marka aldım ama pişman oldum.

04 Şubat 2024 18:43 (Şikayetten 58 dakika sonra)

Eyüb
14 Şubat 2024 19:39

Servise götürdüm 4500 lira isteniliyor cam değişimi için yani sıfır ocak almıyorum sattığınız ürün ısıya dayanmıyorsa satmayın ya da arkasında durun

Murat

O kadar dar alana cam ocak yerleştirmesi yapılması hata en az 10 cm boşluk olması lazım yanlarında sıcak hava sirkülasyonu yapacak alan bırakılmamış 3 sene yine iyi kullanmışsınız o şekilde

Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
05 Ekim 2023 08:44