Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Isısan Servis Hizmetleri Tedarik Edilemeyen Yedek Parça

25 Kasım 2023 17:09

Dünyaca ünlü Bosch markası, 10 gündür kendi ürettiği kombinin parçasını tedarik edememiştir. Bu kış şartlarında iki çocuklu aileyi ısınma ve sıcak sudan mahrum bırakmıştır. Aynı parçayı kendi çabamla başka bir servisten ücreti karşılığında araştırdım ve ellerinde mevcut olduğunu, yarın takabileceklerini bildirdiler. Ancak aynı Bosch'un başka ilçedeki yetkili servisinde parça mevcutken, ücreti karşılığında var ancak garanti kapsamında olunca parça bulunamıyor. Eğer fabrikasında Almanya'dan gelse 10 günde gelirdi. Maalesef hala bulup getirilmedi. Kombimiz dünyada tek prototip olarak üretilmiş gibi davranılıyor. Diğer büyük markalar ertesi gün değişim yapabiliyor ve kimseyi mağdur etmiyorlar. Yetkili servisler, elinde parça olmasına rağmen garanti kapsamında olduğu için parçayı takmak istemiyorlar diye düşünüyorum. Kırklareli'ndeki bir diğer serviste parça mevcut ve 'yarın takarız' diyorlar, ancak biz 10 gündür mağdur ediliyoruz. Lütfen markanıza sahip çıkın. Bu saatten sonra bana ve tanıdıklarıma kimse Bosch marka bir ürün öneremez. Herkese başıma geleni anlatıyorum ve gerekli şikayet mercilerine başvuru yapmayı düşünüyorum. Son çare olarak buraya yazdım. Artık lütfen ilgilenin. Arıza kaydı Ş***** D**** adına açılmıştır. Kırklareli ili Babaeski ilçesi Atatürk Mahallesi Ö*** D****** Sokak Nazar 4 Apartmanı Daire 6. Serkan C*****. Telefon: 0505********83

26 Kasım 2023 12:03 (Şikayetten 18 saat sonra)

29 Kasım 2023 13:16

Nihayet parça Almanya'dan gelmiş herhalde. Kış şartlarında 15 gün giderilmeyen kombi arızası çok hoş bir şey olmasa gerek. Kanuni sürecin bitmesine 5 Gün kala hallettiler ne yazık kii

29 Kasım 2023 22:47

Sonuçta 13 gün sonra tamir edildi. Çok uzun bir süre. Saç kurutma makinesi veya tost makinesi değil ki bu. Kombi arızası ve kış kıyamette 13 bizi mağdur ettiniz. Firmanın adına hiç yakışmadı. Servislerinizi gözden geçirin ve sık arıza yapan yedek parçaları servislere zamanında gönderin ki müşterilerimizi mağdur etmeyin... 😠. Teşekkürler...

Nalan sonuçtan çok memnun

Nalan
05 Ekim 2023 03:54
"Kısa sürede çözdüler. Teşekkür ederiz"
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
26 Eylül 2023 10:48
Orhun sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Isıtıcıda Yedek Parça Temini Sorunu Ve Yetersiz Çözüm Teklifi

Orhun
16 Haziran 2025 15:56
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
28 Ocak 2025 01:56
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabında Süregelen Arıza Ve Servis Mağduriyeti

Melek