Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Bosch İndüksiyonlu Ocak Performans Sorunu

07 Aralık 2024 15:44

Bosch Seri 4 İndüksiyonlu Ocak PUE611BB5E, 3 ya da 4 göz açıldığında sürekli açma kapama yapıyor ve performans düşüyor. Servis geldi ve bu serinin böyle olduğunu, mühendislerin de bunu söylediğini belirtti. Müşteri temsilcisi ise arıza olmadığını, enerji dağıtmak için böyle yapıldığını söyledi. Diğer markalarda ya da başka serilerde olmayan bu kusur, alırken belirtilmedi. Cihaz defterinde böyle bir ibare yok ve bu üretim kusuru nedeniyle iade kabul edilmedi. İki kez servis geldi ve düzeltilemez dediler. Mühendis hatası olan bu üretim serisi iade edilmeli. Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım. Alacaklar bilsin, hanıma uyduk iyi dedi. Yerli markalar malının arkasında duruyor, garanti ve iade konusunda çok iyi. Yabancı markalar ise 'bu böyle' deyip kusurunu kabul etmiyor.

07 Aralık 2024 16:28 (Şikayetten 44 dakika sonra)

07 Aralık 2024 17:05

Tekrar arandım aynı şeyler madem kusur değil değişim yok diyorsunuz o zaman ürün kataloğuna ve internet sayfanıza 3 göz ve üzeri Ocak çalıştığında sürekli açma kapama sesi geleceğini bunun normal olduğunu belirtiniz bende şikayetimden vazgeçeyim ürün böyleymiş dediğiniz gibi bilgiyi paylaşın

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Bosch İndüksiyonlu Ocak Arızası

05 Ocak 2024 18:10
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Bosch İndüksiyonlu Ocağın Mı Var Derdin Var

Metin
03 Şubat 2024 00:09
bosch-induksiyonlu-ocagin-mi-var-derdin-var-2.jpg
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
21 Şubat 2025 22:39