Bosch Gemlik Yetkili Servis Sorun

Harbiye
01 Ekim 2024 12:28

Bosch'un kendi sitesinden 2023 mayıs sonunda unlimited 7 siyah dikey süpürge adım. Geçtiğimiz Eylül ayı başında ürünün toz hazne ile motor bölümünün kilit yerinde oluşan sorun yüzünden Gemlik yetkili servise kayıt açtırdık. 2 gün içinde ürün evimizden teslim alındı. İlk aramada ürün için ücret talep edildi. Garantisi olduğunu söyledik. 2. Aramada pardon denilerek arızanın giderilip teslimat için arayacağımız söylendi. Bir süre sonra ürünün Orhangazi deki Bosch dükkana bırakıldığını öğrendik. Tepki verince ve başka bir çalışan sayesinde ürün elimize ulaştı. Ama bu seferde toz hazne bölümünün bana ait olmadığını boru takılan yerde kırık ve çizikler olduğunu, diğer aparata tam oturmadığını gördüm. Servisi geri aradığımda fotoğraflar istendi. Gönderdik. Hata olup değiştirileceği söylendi. Ama 1 haftadan fazladır ne aradık ne de telefonlarımız açıldı. Hatta aramalarımız meşgule atıldı. Bu servis ile sürekli problem yaşıyoruz. Bu ilk değil.

01 Ekim 2024 13:26 (Şikayetten 58 dakika sonra)

Busra sonuçtan çok memnun

Çiğdem
23 Aralık 2023 14:49

İhsan
25 Ağustos 2023 19:52
Tuğce sonuçtan hiç memnun değil

Tuğce
09 Ağustos 2023 14:23