Muzaffer sonuçtan hiç memnun değil

Muzaffer
04 Mart 2024 13:09

8 ay önce aldığım Bosch marka elektrikli ocak üzerinde sıcaklığa bağlı olarak kendiliğinden çatlama meydana geldi. Gelen servis ocak üzerinde hiçbir darbe olmadığını tespit etti ve genel merkeze durumu bildirdiler. Garantiden cam değişimi beklerken kullanıma bağlı kılcal çiziklerden dolayı ocağın etkilenip çatlama meydana gelebileceğini söylediler. Cam bir yüzey üzerine koyulan tencerenin kılcal çizik yapmama ihtimali var mı? Kılcal çizikleri ve yemek lekelerini bahane edip camın kendiliğinden çatlamasını müşteri kullanım hatası demeleri çok saçma. Kaliteli diye onca para verip aldığımız elektrikli ocak hiçbir darbeye maruz kalmadan kendiliğinden çatlayabiliyor ve bunu kullanıcı hatası diyebiliyorlar. Buradan Bosch yetkililerinin mağduriyetimi gidermesini ve garantili ürünlerindeki bu kusuru bir an önce gidermelerini talep ediyorum. Onca para verip marka adı altında aldığımız bu ürünlerin bu kadar kısa sürede bozulmalarını ve Bosch yetkililerinin ürün kusurunu kullanıcı hatası diye vatandaşa yüklemelerini ayıplıyorum.

04 Mart 2024 13:51 (Şikayetten 41 dakika sonra)

Muzaffer
06 Mart 2024 14:46
Bosch Elektrikli Ocak Sıcağa Bağlı Cam Çatlaması

Evet şikayetimden sonra tarafıma Bosch yetkililerince dönüş yapıldı. Çözüm üretmediler fotoğraf yorumlarıyla camın kullanıcı hatasından olduğunu belirttiler. Kendilerine özellikle fotoğraflara aldanmamaları gerektiğini, yetkili servisin eve kontrole geldiğinde ürün üzerinde lekelerin temizlenmeden fotoğrafların çekildiğini detaylı inceleme yapılması gerektiğini belirttim. Buna cevap olarak eşimin kullanım şeklini değiştirmesi gerektiğini bu ürünün bu kullanımla zaten çok dayanmayacağını söylediler :) 8 ay önce sıfır aldığım cihazın yemek lekeleri ve kılacak çiziklerden dolayı çatladığını söylediler. Üzerine koyduğumuz tencerenin plastik ya da pamuk tabanlı olmasını bekliyorlardı sanırım. Ama buna rağmen cihazımın cam çatlağından dolayı hiçbir temizleme işleme yapmadığımızı aslında ürünün fotoğraflarda göründüğü gibi olmadığını üstüne basa basa belirtmeme rağmen Bosch yetkilisi Başak kocaman hanımefendi kullanıcı hatası olduğunu söyleyip konuyu kapattı. Akşam eve gittiğimde ürünü gerekli temizlik malzemeleriyle temizledim ve aslında yetkili servisin bile çatlak dediği izin leke olduğunu ve temizledikten sonra çıktığını fark ettim. Detaylı temizlik sonrası ürün sıfır gibi oldu 😄 yani fotoğraflar üzerinden yorumlayıp hatta gelen yetkili servisin kontrolü sonrası bile çatlak ve kullanıcı hatası dediğiniz izin yemek lekesi olduğu ortaya çıktı. Bırakın kullanıcı hatasını daha izin bile çatlak olup olmadığını ne servisle ne de Başak hanımın fotoğraf yorumlarıyla anlayamıyorsunuz. Bosch'un kalitesi bu mudur. Yazık gerçekten çok yazık. Temizlendikten sonra fotoğraflarını çektim burayada yüklüyorum belki bakma gereği duyarsınız 8 ay boyunca nasıl kullanmışız nasıl kullanmamışız öyle yorumlarsınız bırakın çözüm üretmeyi üründe ne olup olmadığından bile bir habersiniz. Bir de fotoğraf ile bakıp çözüm üretmeye çalışıyorsunuz.

Berrin sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Ankastre Ocakta Erken Deformasyon Ve Servis Hayal Kırıklığı

Bosch Ocak Camı Garanti Kapsamında Kendi Kendine Çatladı

Hatice
21 Ekim 21:01
Bosch Ocak Camı Garanti Kapsamında Kendi Kendine Çatladı
Ömrüm sonuçtan hiç memnun değil

Ömrüm
20 Kasım 2024 11:17