Bosch Elektrikli El Aletleri Bosch Dikey Süpürge Unlimited 6 Animal Serisinde Şarj Problemi

20 Haziran 2024 10:233.423

Bosch Unlimited serie 6 model kullanıyorum. İlk 3 ay iyi çalıştı fakat sonra sorunlar başladı. Önce sapın geçtiği parça kırıldı, kullanıcı hatasıdır diye düşünüp cebimizden değişim yapıp servise vermedik bile. Sonra cihaz özellikle turbo modunda 15 saniye ancak çalışabiliyor batarya ful olmasına rağmen... Bataryayı başka cihazda denedim gayet normal. Demek kart problemli... Sonra normal fırçalı silma başlığı eklem yerinden kırıldı... Yani anlayacağınız cihazı 6 ay bile kullanamadık öyle kenarda duruyor. Ama karta ve silme başlığına ihtiyacım var. Kendim değişimi yapabilirim. Oysa markaya güvenimiz tamdı. Doğrusu hayal kırıklığı yaşıyorum.

20 Haziran 2024 10:24 (Şikayetten 1 dakika sonra)

24 Haziran 2024 19:27

Sayın yetkili, bu. Medeli kaç yıl oldu da şarj problemi olan sağı solu kırılan süpürgenize 4 bin tl fiyat çıkardınız. Neymiş efendim fatura ibraz edememişiz. Üstelik servisiniz bu modellerde şarj probleminin kronik bir sorun olduğunu da belirtti. Koskoca firma ya bizi Bosch dan soğuttunuz yani. Sanki on senedir kullanıyoruzda sizden bedava parça istedik. Yazıklar olsun. Bosch markası adı gibi boş Muş.

25 Ağustos 2024 11:01

Batarya içindeki piller gayet normal performansta iken sadece şarj kartında problem olduğunu anladım ve test ettim. Kartın yenisini bulamadığımdan yeni batarya ünitesi almak zorunda kaldım. Alırken de 4 ah lik aldım. Şu an jarjını bitirmek için bayağı çaba sarf ediyoruz. Komik olan artık Bosch ürünleri maalesef yeteri kalitede değil.

Esma
Esma
10 Ocak 2025 13:532.680

"İlgi ve alaka için minnettarım. En kısa zamanda sorun çözüldü ve durumun peşinden koşan ben değil, memnuniyeti sağlamaya çalışan onlardı. Görüştüğüm temsilci (Kübra Hanım) tanıştığım en kaliteli, en bilgili temsilcilerdendi bu süreci kendisiyle ilerlettiğimiz için memnunum 💐"

Bosch Süpürge: Beklenmedik Sorunlar Ve Garanti Hayal Kırıklığı

Bosch Unlimited Serie 6 Süpürge Tüm Aparatlar Çalışmıyor Müşteri Hizmetleri Ücret Talep Ediyor

Şükrüye

Bosch'un Hiçbir Şekilde Garanti Kapsamına Sokmadığı Ürünleri

Buşra
Buşra
19 Ocak 2024 18:592.547

"Sorunumu çözdüler teşekkür ediyorum"

Bosch'un Hiçbir Şekilde Garanti Kapsamına Sokmadığı Ürünleri

Bosch Şarjı Çabuk Bitiyor Yedek Parça Pahalı

Sinan
Sinan
27 Kasım 2023 15:2814.162

Bosch Serie 6 2 bataryalı süpürgeden aldım, ancak garantisi bitmeden bataryanın gücü çok azaldı. Şarj olup olmadığını ta...

1 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
Bosch Aqua 7 Başlık Sorunu

Bosch Aqua 7 BaşlıkSorunu

Ceyda
Bosch Dikey Süpürge Çalışmıyor!

Bosch Dikey SüpürgeÇalışmıyor!

Fatih
Bosch Unlimited 7 Boruda Çatlak

Bosch Unlimited 7Boruda Çatlak

Ömercan
Bosch Şarjlı Süpürge Borusu Kırıldı!

Bosch Şarjlı SüpürgeBorusu Kırıldı!

Rabia

Öne ÇıkanKonular