İrem sonuçtan çok memnun

15 Temmuz 2024 10:45

Yaklaşık 10 gün önce Fethiye'ye taşındık. Oturduğumuz mahallede düşük voltaj olduğu söylendi o sebeple ne çamaşır ne de bulaşık makinem doğru düzgün çalışmıyor. Bulaşık makinem 10 dakika çalışıp E90 -01 hata kodu veriyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum böyle bir kodun olmadığını söyleniyor. Çamaşır makinem ise dün 46 dakika'lik programı tam 6 saatte ancak yıkadı. Elektrik firması voltajda sorun yok diyor, Bosch markası da sorun bizde değil diyor. İki taraf sorun bizde değil diyor biz mağdur oluyoruz. Gerçekten artık çıldırma noktasına geldik. Kimse yardımcı olmuyor.! Bosch yetkili servis gelse bile voltaj düşüklüğü sebebiyle işlem yapmıyor. Mahalledeki diğer komşular iyi kötü makinelerini kullanıyor. Biz kullanamıyoruz. Artık bir çözüm istiyoruz!

14 Ağustos 2024 23:47

Bosch marka kurutma makinem bugün çalışma esnasında hata kodu verdi (E05 -10). İçerisinde nevresim takımları vardı, çok dolaştığı için uyarı verdiğini düşünüyorum. Fakat bunu net olarak öğrenmek istediğim zaman internette buna dair bir hata kodu göremedim. Çağrı merkezini aradım fakat onlar da bu kodun ne olduğunu bilmediklerini, hortumda veya başka bir tıkanıklık ile alakalı olabileceğini söylediler. İsterseniz servis yönlendirmesi yapabiliriz dediler fakat servisleri ücretli. Belki basit bir durumdan kaynaklı hata kodunun sebebini söyleyemiyorlar. Beyaz eşyalarım Bosch marka fakat hata kodlarına dair bir fikirleri yok! Her seferinde tek yaptıkları servis yönlendirme talebi.

15 Temmuz 2024 16:21 (Şikayetten 5 saat sonra)

16 Temmuz 2024 13:02

Gerekli bilgilendirme uygun ve nazik bir dille müşteri temsilcisi tarafından yapıldı.

Halil
Halil

Merhaba. Bizim makinede aynı hatayı verdi. Sizde sorunu hallettiler mi? Sorun nerdeymis. Biz servisi çağırdım ana karttan dediler bize oda çok pahalı hemen değişmekte istemedik. Siz sorununuzu nasıl giderdiniz yardımcı olursanız 🙏

Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Kusurlu Çamaşır Makinesi Ve Yetersiz Teknik Destek

Sefa