İbrahim sonucu yetersiz buldu

Bosch Çamaşır Makinesi Teslimatında Yaşanan Aksaklık!

İbrahim
05 Kasım 2024 13:39

Ben yıllardır Bosch markasını tercih ediyor ve severek kullanıyorum.
Çamaşır makinemiz bozuldu ve 24 Ekim'de Başiskele Bosch bayisinden bir çamaşır makinesi satın aldım. Satıcıya durumumu anlattım ve makinenin hızlı bir şekilde kurulması gerektiğini söyledim. O da ilgilendi ve 25 Ekim'de aldığım makine evime teslim edildi. Servis haberdar edildi ve kurulum için görevliler evime geldi. Makinenin ambalajını açtılar. Üst kapağın taşınma sırasında kırıldığını ve değiştirebileceklerini söylediler. Ben de yeni sıfır bir makine aldığımı ve yeni bir ürün istediğimi ilettim. Servis elemanları gerekli raporu tuttular. Bosch Genel Müdürlüğü tarafından aranacağımı söyleyip ayrıldılar.

Bosch Genel Müdürlüğü'nden arandım. Almış olduğum WAV28M80TR kodlu makinenin ellerinde olmadığını, başka bir makine verebileceklerini söylediler. WGB244A0TR kodlu makineyi kabul ettim. İşlemler başladı.
5 kişilik bir ailemiz var. 3 çocuğum da okula gidiyor. Her hafta sonu çamaşır yıkanması şart. Çamaşır yıkanmadan olmaz.
26 Ekim'de çamaşırları komşumda yıkadık.
2 Kasım'da çamaşırları yine komşuda yıkadık ve halen makinem gelmedi.

444 6 333 numaralı telefondan aranıyorum. Müşteri hizmetleri bilgi veriyor: “Çamaşır makinesi depodan çıkış yapmadı. Çıkış yapınca size mesaj iletilecek. 10 gün içerisinde size ulaştırırız.” 4-5 farklı temsilciyle görüştüm. Önlerinde bu metin varmış gibi aynı şeyleri söylediler. Sonuçta makinem yine yok.

Örnek veriyorum:
Araba bozulduğunda tamirat işlemleri bitene kadar kasko şirketi mağdur olunmaması için bir araba veriyor.
1) Bosch şirketinde böyle bir uygulama yok mu?
2) Uygulama varsa müşteri temsilcisi arkadaşlar beni niçin bilgilendirmedi?

Yukarıda anlattığım mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Ayrıca başka müşterilerin de bu şekilde mağdur olmaması adına çalışma yapılmasını talep ediyorum.

05 Kasım 2024 15:44 (Şikayetten 2 saat sonra)

Halime
29 Ekim 2023 02:10

19 Kasım 2024 20:11
Yanlış Ürün Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Gürkan
03 Eylül 2024 19:16
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

İlknur
17 Mart 2024 20:40
Bosch Çamaşır Makinesi Aldım Çalışmıyor.

Samet
04 Kasım 2023 20:27