Ali sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 17:33

İzmir Gaziemir ilçesinde bulunan Optimum mağazasından Bosch yetkili satıcısından Çamaşır makinesi satın aldık. Haziran ayında almış olduğumuz makineyi Eylül ayında kurdurup garantisi başladı. Bosch seri4 marka çamaşır makinesinin tanburunda gözle görülen küflenmeler ve makinenin içinden kokular gelmeye başladı. Servis talebi oluşturuldu servis kontrolü sonrasında her zaman tüketici hatalı olduğu için yine 2 aylık cihaza kullanıcı hatası dediler ve 2 aylık cihaz için servis ücreti talep ettiler. Servis ücretini ödemedim iptal ettirim. Makinenin arızasını yapmadan gittiler.

31 Ekim 2023 18:46 (Şikayetten 1 saat sonra)

Ali
Ali
07 Kasım 2023 12:11

Firma bizimle iletişime geçti dalga geçer gibi 2 aylık cihazın tamburunu değiştirmek istediler. Bu kadar kurumsal gibi görünen firmadan böylesine ahlaksız bir şekilde teklif sunmaları çok üzücü.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
14 Ağustos 2025 18:20

Aziz
07 Ağustos 2023 18:30

Bosch Çamaşır Makinesi Arızası Ve Ağır Koku Sorunu Çözülmüyor

Yusuf
02 Haziran 2025 16:44

Bosch Serie 4 Çamaşır Makinesi Giysileri Tozlu Ve Yıpranmış Çıkarıyor, Servisten Çözüm Alamıyorum

Merve
16 Eylül 2025 12:40
bosch-serie-4-camasir-makinesi-giysileri-tozlu-ve-yipranmis-cikariyor-servisten-cozum-alamiyorum-5.jpg
Bosch Kategorileri