Tülin sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Sıkarken Garip Sesler Geliyor

Tülin
27 Mayıs 2023 01:52

Biz Bosch bayisinden çamaşır makinesi aldık 6 ay önce ancak makine sıkma işlemi yaparken kazan düşecekmiş gibi garip garip tak tük vb. Sesler geliyor. Biz servis ile görüştük konuyla ilgili servis geldi. Baktı önce bir şey yok der gibi konuştu. Sonra bana abla tak tak ses yapıyor mu falan dedi. Bende sesi tarif etmeye çalıştım hatta gelen servis elemanınız makine çalışır vaziyette iken video kaydıda aldı. Sesler için sonrasında bana değişim mi iade mi isterseniz dedi. Değişim istedim. Evrakları imzalattı sonrasında sizi ararlar dedi. Aradılar yok değişim olmaz yok makinenizde sorun yok çalışıyor dediler dedim ki ses geliyor. Bakın ben Bosch başka makinelerde kullanıyorum hiç birinden ses yok önceki makinede Bosch markaydı bozulduğunda böyle garip sesler geliyordu.

Bu makinede sorun olduğunu değişim istediğimi söylediğim tekrar ancak bana hala çalışıyor. Yok sorun yok bilmem ne diyerek kestirip attılar 6 aydır yoktuda şimdi mi ses oldu dediler. Ben kanser hastasıydım kemo falan aldığım için ağrılardan sızılardan başından beri varsa bile fark edemedim. Fark ettiğim adada aradın çağrı merkezini şikayetimi söyledim servis gönderdiler ama sonuç yok bu ürünle ilgili değişim istiyorum. Videolarda ekte atıyorum lütfen dönüş yapın yoksa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

27 Mayıs 2023 01:39

Merhaba biz Bosch bayisinden çamaşır makinesi aldık 6 ay önce ancak makine sıkma işlemi yaparken kazan düşecekmiş gibi garip garip tak tük vb. Sesler geliyor biz servis ile görüştük konuyla ilgili servis geldi baktı önce bir şey yok der gibi konuştu sonra bana abla tak tak ses yapıyor mu falan dedi bende sesi tarif etmeye çalıştım hatta gelen servis elemanınız makine çalışır vaziyette iken video kaydıda aldı sesler için sonrasında bana değişim mi iade mi isterseniz dedi değişim istedim evrakları imzalattı sonrasında sizi ararlar dedi aradılar yok değişim olmaz yok makinenizde sorun yok çalışıyor dediler dedim ki ses geliyor bakın ben Bosch başka makinelerde kullanıyorum hiç birinden ses yok önceki makinede Bosch markaydı bozulduğunda böyle garip sesler geliyordu bu makinede sorun olduğunu değişim istediğimi söylediğim tekrar ancak bana hala çalışıyor yok sorun yok bilmem ne diyerek kestirip attılar 6 aydır yoktuda şimdi mi ses oldu dediler ben kanser hastasıydım kemo falan aldığım için ağrılardan sızılardan başından beri varsa bile fark edemedim fark ettiğim adada aradın çağrı merkezini şikayetimi söyledim servis gönderdiler ama sonuç yok bu ürünle ilgili değişim istiyorum videolarda ekte atıyorum lütfen dönüş yapın yoksa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım

27 Mayıs 2023 14:12 (Şikayetten 12 saat sonra)

Ümran
Ümran

Bende başvuracağım aynı benim makinede böyle

Bosch Çamaşır Makinesi Arızası

Emir
13 Ekim 2023 01:47
Bosch Çamaşır Makinesi Arızası
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Sorunları Çözülmüyor!

Okan
07 Ocak 2025 20:52
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
20 Şubat 2025 16:17