Zişan sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2024 19:46

Merhabalar,
19.12.2023 tarihinde satın almış olduğumuz Bosch Tam Otomatik Çamaşır Makinesi WGA142Z0TR, 28.10.2024 tarihinde oldukça yüksek bir patlama sesi ve yanık kokusu gibi ani reaksiyonlar iki kere üst üste yaşanmıştır. Bu sürecin devamında, 10 yıl motor garantisi olduğunu bildiğimiz BSH'tan onarım ve destek talebi planlanmıştır. 30.10.2024 tarihinde makine kontrolü için gelen kişi, makinenin üretiminde herhangi bir hata olmadığını, makinenin kazanının düştüğünü ve patladığını söyledi. Ürünün kullanıcı hatası olduğunu, ürün değişimini yapamayacaklarını, makinenin kazanının ücretli olarak değişeceğini ve ücretsiz olması için konuşacağını da belirtti. Ürünün yapılmasını istemiyorum, değişim talep ediyorum. Ben evde olmasaydım, bu durum yangınla sonuçlanabilirdi. Benden özür dilenip bu durumu çözmeleri gerekirken, benden ücret talep ediyorlar. Biz markadan şaşmayalım dedik, daha alalı 4 ay olan makinenin bize yaşattıkları ve ürünün arkasında durulmayan bir marka ile karşı karşıyayız. Video ile anlatımını da yaptım, gereğinin yapılmasını arz ederim.

19 Aralık 2024 16:41

18.12.2024 tarihinde Bosch yetkili sevisinden servis kaydı açmış bulundum makinemin daha önceden sorunu olduğu için makineyi benden alıp götürdüler getirdiklerinde hiçbir parçanın değişmediğini makinenin bir sorunu olmadığını da genel müdürlükten bildirdiler 17.12.2024 tarihinde şiddetli bir sesle uyandık makine sürekli arıza reaksiyonları veriyor kısacası ilk gönderdiğim halini de eklemiş olacağım güncel olarak sıkma programında 13 dakika gösterirken biar anda 4 dakika gibi bir süreye düşüp sıkma yapmıyor servisteki arkadaşlar gelip ilgilendiler makineyi test ettiklerinde makine güncel olarak çalıştı 1 gün iyi çalışıyorsa 3 gün anormal çalışıyor artık bu makinenin değişmesini istiyorum gerekli görselleri de ekleyeceğim. Fotoğraf olarak eklediğim ilk halidir

1734615676547.1f4a69ba-ff6a-4005-897a-c94062d70d81.jpg
profile profile
31 Ekim 2024 10:31 (Şikayetten 14 saat sonra)

02 Kasım 2024 15:07

Hiçbir şekilde güzel verim sağlayamadınız ben makinenin alındığı günden beri makinenin değişimini istiyorum aradığımda makinenin raylarının çıktığını sorununun giderileceği söyleniyor ben değişim istiyorum makineyi istemiyorum tekrardan gereğinin yapılmasını arz ederim

05 Kasım 2024 17:59

Makinemin sürecinden tekrardan bahsetmek istiyorum makinemin değişimi talep ettiğim halde ilgili birime mail atacaklarını ilettiler bugün aradıklarında ise makinenin tamir olduğunu makinede herhangi bir sorun olmadığını söylediler ilk kazanının düştüğünü sonrasında patladığını bildiğim makinemin şimdi ise bir şeyinin olmadığını sağlam şekilde çalıştığını insanı enayi yerine koyduklarını da belirtmek isterim Bosch dedik marka dedim aldım siz markasına aldanmayın insanları kandırmaktan başka hiçbir şey yapmıyormar Gerekli yerlerin hepsinie şikayetimi oluşturdum makinemin değişimini istiyorum.

Birkan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Yangın Riski Ve Müşteri Hizmetlerinde Çözüm Eksikliği

20 Aralık 2024 21:40
Bosch Çamaşır Makinesi: Kalitesiz Conta Ve Yavaş Servis

Tuba
07 Ağustos 2023 13:26
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Bosch WGA142X1TR Çamaşır Makinesinde Sürekli Kötü Koku Ve Yetersiz Yıkama Sorunu

Esra
30 Ekim 2025 01:22