Abdullah
24 Mayıs 2023 11:20

Bosch yetkili bayisinden almış olduğum 17.000 TL değerindeki çamaşır makinesi kusurlu olarak geldi. Kusursuz olarak değerlendirdi ve değişim yapmadı ve üstelik Bosch genel merkezini aradığımda sorunu çözeceğiz diyerek neredeyse 1 aya yakın beni oyaladilar 1 ay makinesiz elde çamaşır yıkamak zorunda kaldık. Diyecek söz bulamıyorum. Fotoğraflara bakarsanız ne olduğunu anlarsınız. Bu gibi durumlarda sorunsuz değişim yapıyorlar. Bosch gönderdiği makinenin arkasında durmuyor.

24 Mayıs 2023 11:38

Alkan prestij Bosch yetkili bayisinden 17.0000 TL değerinde bulaşık Makinesi aldım. Kusurlu ürün gönderdiler kendilerini aradığımda mahkemeye gitmemi söylediler. Satarken özenli beyefendi tavırlı cumeler kullanan firma yetkilisi ve sahibi. Sattıktan sonra sizi tanımıyor. Üstelik bunu yüzüme söylüyor. Mahkemeye git kardeşim diyor. Ne Bosch yetkili bayisi ne de Bosch genel merkezi makineyi değiştirmiyor. Kesinlikle ama kesinlikle Bosch alacaksanız alkan prestij firmasını beyaz esaya alacaksanizda Bosch u tercih etmemenizi öneririm paramla rezil oldum sizde rezil olmayın. Mahkemelerde uğraşmak zorundayi artık. Tercih sizin

Ek
24 Mayıs 2023 14:17 (Şikayetten 2 saat sonra)

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2025 14:20

Melih
24 Mart 2025 20:05
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Bosch İade Süreçleri Ve Müşteri Hizmetleri

Murat