Cem sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Kurutma Yikama Makinesi, Rezistans Arızası Giderilemiyor

24 Nisan 2024 10:01

Garanti içerisinde kullanımda iken 18nisan24 çamaşır makinesi arızası oldu. Çalışmaya başlayınca sigorta attırıyordu. Aynı gün çağrı merkezine kayıt acildi. Ertesi gün arandık. Arızanın rezistans arızası olduğunu telefon ile anlatımımızdan tespit edip hemen parça siparişinde bulundular. Ancak gecen 1 hafta içerisinde fabrikadan kargo beklendiği ve benimle beraber başka kargolarında halen gelmediği belirtildi. Turkiye Bosch markası için bu durum müşteri memnuniyeti/ mağduriyeti için kabul etmek zor. Çamaşır mak. Kurutma/ yikama özelliğine sahip E*** E**** adına kayıtlıdır. Ancak her gibi servis kayır numarası dahi bildirilmemiştir. Daha önce Arçelik kullanıcısıydım. Arıza giderilmesi bu kadar kroniği belli bir arıza çeşidi için stoksuz ve logistik sorunu olan bir sorunu önceki markamda yaşamadım. Maalesef Bosch markasi güvenimi kaybetmiştir

24 Nisan 2024 10:34 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Cem
26 Nisan 2024 11:02

Arıza kaydımı, arızayı görmeden malzeme siparişi verildi. Rezistans Malz 8 gün sonra geldi. Ve arıza çözülmedi. Atölyeye gitmesi gerek dediler. Bugünkü değeri 40bintl lik makine evden çıkıp servisten döndüğünde randıman maalesef alınamıyor. Garantisi devam ederken yasanan bu olayın arkasında durulmamıştır. Saygı gereği yenisi ile değişmesi gerekirken böyle bir yaklaşım olmadı. Evde 8 gündür biriken 94 parça çamaşırı özel bir yerde yıkattım 2800 TL karşılığı hizmet aldım. Sorumluların bu sözleri duyacağını hiç sanmıyorum. Bosch markasi hakikaten boş.

Yılmaz
29 Ağustos 2024 10:16
Elcin sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Elcin
29 Ocak 16:58
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
20 Şubat 16:17

Bosch Çamaşır Makinesi İle Bitmeyen Sorunlar

Gökhan
19 Mart 10:17
Bosch Çamaşır Makinesi İle Bitmeyen Sorunlar
Mihriban sonuçtan hiç memnun değil

Mihriban
05 Haziran 2024 18:01