Bosch Çamaşır Kurutma Makinesi!

Nida
17 Aralık 2022 21:21

Bosch çamaşır kurutma makinem self cleaning condenser iddiası ile üretilmiş ancak kondansatör boşaltın hatası verip kurutma yapmıyor. Garanti süresinde olmasına rağmen yetkili servisi çağırdığımda kendileri bana bakım hizmeti satmaya çalışıp bunun bakım hizmeti olduğunu söyleyip bunu yapamayacakları söylediler. Yaptığı açıklama ise şöyleydi çamaşırlarımızı kuruttuğumuz için bu hata kullanıcı hatasıymış. Kendilerine soruyorum bu makinenin üretim amacı nedir? Madem kendini temizleyemeyen bir kondansatörü var neden bu iddia ile ürettiniz? Sorunumu çözmediğiniz takdirde bunu ayrıca mahkemeye ve rök'e bildireceğim sevgili Bosch.

profile profile profile
19 Aralık 2022 10:26 (Şikayetten 1 gün sonra)

Burcu

Nida hanim aynı mağduriyeti yaşıyoruz. Lütfen beraber hareket edelim bu konuda bayağı mağdur kisiler var. Aynı açıklama bana da yapıldı. En azından garanti suresinde bu hatalarını telafi etmeliler

Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Bosch Kurutma Makinesinde Kapak Çevresinde Yoğun Buharlaşma Ve Servis İlgisizliği

Ayhan
29 Kasım 00:33

Kurutma Makinesi Kurulumu Sırasında Bağlantı Aparatı Teslim Edilmedi, Ücret İstendi

Selçuk
02 Aralık 00:38
kurutma-makinesi-kurulumu-sirasinda-baglanti-aparati-teslim-edilmedi-ucret-istendi-1.jpg
Bosch Kategorileri