Bosch Buzdolabında Kronik LED Işık Sönmesi Sorunu

Bosch Buzdolabında Kronik LED Işık Sönmesi Sorunu
11 Kasım 2024 21:101.649
Gülnur'un Teşekkür Mesajı
Kısa sürede geri dönüş sağlayıp yardımcı olan Zeynep Hanıma çok teşekkür ederim. Sorunum çözüldü. Gelen servis elemanları de hızlı ve temiz bir şekilde LED değişimini yaptılar. Tekrardan teşekkürler :)

Bosch marka buzdolabındaki kronik sorun olan LED ışık sönmesi problemi birkaç gün önce bizde de oluştu. Şikayetvar da bununla ilgili bir sürü şikayet görünce yalnız olmadığımı gördüm. Bosch markasına güvenerek tüm beyaz eşyalarımızı Bosch almıştık. Gerekli aksiyonun alınıp tarafımıza dönüş yapılarak bu kronik sorunun ücretsiz çözülmesini talep ediyorum.

12 Kasım 2024 09:51 (Şikayetten 12 saat sonra)

13 Kasım 2024 15:44

Dün beni arayan Zeynep Hanım tarafıma tekrar dönüş yapabilir mi acaba yardımcı olacağını söylemişti bugün servis geldi ama ücret noktasında takıldık.

14 Kasım 2024 15:35

Gökhan
Gökhan
1 Ocak 2025 13:54

Sorunu ücretsiz hallettilermi sadece ledlermi değişti kapi sensorude degistimi?

Bosch Buzdolabında Beklenmedik LED Sorunu

Fadime
Fadime
16 Aralık 2024 19:561.101

Bosch marka buzdolabının bir anda LED ışığı söndü. Biz bu markayı en iyisi diye aldık ama kısa sürede bu sorunla karşıla...

Emre
Emre
18 Temmuz 2023 12:424.331

Bosch series 6 model buzdolabı kullanmaktayım. Beyaz eşya alırken her zaman Bosch markasını tercih ederim. Ama 3 yıl son...

1 Destek2 Yorum

Bosch Buzdolabı LED Işıkları

Zühra
Zühra
30 Ağustos 2023 11:24507

"Bizimle iletişim halinde oldular bu kadar hızlı olabileceğini düşünmüyorduk teşekkür ederiz"

1 Yorum

Tümünü Gör