Gülnur sonuçtan çok memnun

Bosch Buzdolabında Kronik LED Işık Sönmesi Sorunu

Bosch Buzdolabında Kronik LED Işık Sönmesi Sorunu
11 Kasım 2024 21:10
Gülnur'un Teşekkür Mesajı
“Kısa sürede geri dönüş sağlayıp yardımcı olan Zeynep Hanıma çok teşekkür ederim. Sorunum çözüldü. Gelen servis elemanları de hızlı ve temiz bir şekilde LED değişimini yaptılar. Tekrardan teşekkürler :)”

Bosch marka buzdolabındaki kronik sorun olan LED ışık sönmesi problemi birkaç gün önce bizde de oluştu. Şikayetvar da bununla ilgili bir sürü şikayet görünce yalnız olmadığımı gördüm. Bosch markasına güvenerek tüm beyaz eşyalarımızı Bosch almıştık. Gerekli aksiyonun alınıp tarafımıza dönüş yapılarak bu kronik sorunun ücretsiz çözülmesini talep ediyorum.

12 Kasım 2024 09:51 (Şikayetten 12 saat sonra)

13 Kasım 2024 15:44

Dün beni arayan Zeynep Hanım tarafıma tekrar dönüş yapabilir mi acaba yardımcı olacağını söylemişti bugün servis geldi ama ücret noktasında takıldık.

14 Kasım 2024 15:35

Gökhan
Gökhan

Sorunu ücretsiz hallettilermi sadece ledlermi değişti kapi sensorude degistimi?

Fadime

Bosch Serie 6 Buzdolabı LED Lambası
Zühra sonuçtan çok memnun

Zühra
30 Ağustos 2023 11:24
"Bizimle iletişim halinde oldular bu kadar hızlı olabileceğini düşünmüyorduk teşekkür ederiz"
Bosch Kategorileri