Bosch Buzdolabında Kronik LED Işık Sönmesi Sorunu

Bosch Buzdolabında Kronik LED Işık Sönmesi Sorunu
11 Kasım 2024 21:101.649
Gülnur'un Teşekkür Mesajı
Kısa sürede geri dönüş sağlayıp yardımcı olan Zeynep Hanıma çok teşekkür ederim. Sorunum çözüldü. Gelen servis elemanları de hızlı ve temiz bir şekilde LED değişimini yaptılar. Tekrardan teşekkürler :)

Bosch marka buzdolabındaki kronik sorun olan LED ışık sönmesi problemi birkaç gün önce bizde de oluştu. Şikayetvar da bununla ilgili bir sürü şikayet görünce yalnız olmadığımı gördüm. Bosch markasına güvenerek tüm beyaz eşyalarımızı Bosch almıştık. Gerekli aksiyonun alınıp tarafımıza dönüş yapılarak bu kronik sorunun ücretsiz çözülmesini talep ediyorum.

12 Kasım 2024 09:51 (Şikayetten 12 saat sonra)

Gülnur
13 Kasım 2024 15:44

Dün beni arayan Zeynep Hanım tarafıma tekrar dönüş yapabilir mi acaba yardımcı olacağını söylemişti bugün servis geldi ama ücret noktasında takıldık.

Gülnur
14 Kasım 2024 15:35

1 Ocak 2025 13:54

Sorunu ücretsiz hallettilermi sadece ledlermi değişti kapi sensorude degistimi?

Bosch Buzdolabında Beklenmedik LED Sorunu

16 Aralık 2024 19:561.101

Bosch marka buzdolabının bir anda LED ışığı söndü. Biz bu markayı en iyisi diye aldık ama kısa sürede bu sorunla karşıla...

Bosch Buzdolabı LED Işıkları

30 Ağustos 2023 11:24507

"Bizimle iletişim halinde oldular bu kadar hızlı olabileceğini düşünmüyorduk teşekkür ederiz"

1 Yorum

Bosch Buzdolabı Kronik LED Sorunu

31 Mart 2024 17:142.573

Bosch marka buzdolabımı kasım 2019da aldım. Garanti süresi 3 yılı geçince LED'lerinde sorun oluştu ve şu an tamamen ışık...

1 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
Bosch Buzdolabım Arızalı Çıktı Ve Mağduriyetim Giderilmiyor!

Bosch BuzdolabımArızalı Çıktı Ve Mağduriyetim Giderilmiyor!

Büşra
Bosch Yüksek Sesli Buzdolabı

Bosch YüksekSesli Buzdolabı

Kübra
Bosch Kgn Seri Buzdolabı Sesi!

Bosch Kgn SeriBuzdolabı Sesi!

Dilan
Bosch Buzdolabı Sesli Çalışıyor

Bosch BuzdolabıSesli Çalışıyor

Bosch Kgn86cweon Buzdolabının Gürültü Çalışması

Bosch Kgn86cweonBuzdolabının Gürültü Çalışması

Ali
KGN55CWEON Bosch Solo Soğutucu Sıkıntısı!

KGN55CWEON BoschSolo Soğutucu Sıkıntısı!

Muharrem

Öne ÇıkanKonular