Ali sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 13:30

40474407 sipariş numarasıyla satın aldığım Bosch marka buzdolabı ayıplı çıktı. Daha önce bu markayı tercih ediyordum ancak sorun olduğunda başlarından savıyorlar. Yetkili servis konusunda sınıfta kaldı.
Buzdolabı aşırı gürültülü çalışıyor. Ses kesinlikle çok rahatsız edici. Buzdolabı, Bosch marka elektrik süpürgem kadar ses çıkarıyor. Evin her yerinden rahatsız edecek derecede duyuluyor. İki kere servis çağırdım ve ikisi de bu sesin normal olduğunu söyledi. Video çekip yetkili birine gönderdi. Ama şimdiki cihazlar gürültü önleyici olduğundan dış sesi azaltıyor. Telefonla ya da tabletle tespit yapılmaz! Buzdolabının etiketinde ses seviyesi 41 desibel yazıyor. Ben ölçtüğümde ise 55-60 desibel arası çıkıyor. Ayıplı olan buzdolabının değiştirilmesini ya da iadesini talep ediyorum. Paylaştığım videoda ses gerçekten çok daha az çıkıyor.

20 Mart 2024 14:01 (Şikayetten 31 dakika sonra)

İbrahim
İbrahim

Buzdolabının arkasını duvara yapıştırmışsınız. Hal böyle olunca kondanser fanı sürekli çalışır kompresör sürekli çalışır ve yanar. Duvarla dolap arasında en az 8 cm boşluk bırakın ki soğuma gerçekleşsin.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
03 Ocak 2025 11:01
Sevil sonuçtan hiç memnun değil

Sevil
15 Aralık 2024 22:05
Bosch Buzdolabı Ve Servis Sorunları: Çözüm Bekleyen Müşteri Mağduriyeti
Remziye sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı: Sessizlik Sözü, Gürültülü Gerçek

Remziye