Musa sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2024 18:18

Yaklaşık 2 sene önce Bosch'tan çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve buzdolabı almıştık, sağlam ve kaliteli olsun diye. Ama ne yazık ki kesinlikle parasının değeri değil. Bu süre zarfı içerisinde almış olduğum ürünler bozuldu, tamir edildi fakat buzdolabı defalarca bizi yarı yolda bıraktı. Buzdolabının değişmeyen tek parçası motoru ve alt kapağı. Dondurucu kapağı vs. hep değişti, 4-5 defa tamir gördü ve bu aşamalarda şu an paylaştığım fotoğraflar gibi dolabımdaki ürünlerimi maalesef üzülerek söylüyorum hepsini çöpe atmak zorunda kaldık. Böyle büyük bir firmanın neden bu kadar ısrarla değişim yapmadığını ve tamir için randevu oluşturulduğunda en azından tüketici için gerekli olan zor durumda kalmamaları için geçici olarak başka bir ürün gönderilebilir. Bunu firmanın yetkilileri düşünemiyor mu? Ben söyleyeyim, düşünemez çünkü kendi başlarına böyle bir olay gelmediği için düşünemiyorlar maalesef. Bundan sonra kesinlikle Bosch'tan ufak bir ürün dahi asla almam ve kimseye de eşime dostuma aldırtmam. Yazıklar olsun ve buraya yazmakla değil gerekli mercilere başvurumu da yapacağım. Alo 175 Tüketici Hakları'na şikayette bulunacağım ve geçmişte ne kadar tamir edildiğine dair bütün dokümanları sunacağım. Ya bu süre zarfında benim ürünlerin garantisi bitmiş olsaydı ne olacaktı? Şu an en kötü bir buzdolabı almaya çalışsan 30-40 bin ₺ ve bundan sonra A101 olur ya da BİM mağazası olur. Oranın ürününü alırım ama kesinlikle Bosch firmasından almam.

07 Kasım 2024 18:48 (Şikayetten 30 dakika sonra)

08 Kasım 2024 14:03
Bosch Buzdolabı Sürekli Arıza Yapıyor

Bu şekilde hep kötü oldu dolap içerisindeki ürünlerimiz

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabında Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Desteği Nedeniyle Mağduriyet

Hasan
24 Haziran 2025 19:19
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Uzun Süredir Beklediğimiz Bosch Buzdolabı Mağduriyeti

Osman
25 Nisan 2024 13:41
Emin sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabında Tekrarlayan Soğutma Arızası Ve Değişim Talebi

Emin