Bosch Buzdolabı Motor Arıza

Bosch Buzdolabı Motor Arıza
Ayda
22 Kasım 2023 13:09

Bosch buzdolabım soğutmuyordu. Yetkili servisi aradım, çağrı merkezinden kayıt bıraktım. Yetkili kişiler geldi. 'Motorunuzda sıkıntı var, motorun değiştirilmesi gerekiyor' denildi ve hemen işlem yapılarak 6.890 TL ücret ödeyip motor alındı. Başka bir personel motoru takmak için geldi. Yeni motor takıldı ama buzdolabı çalışmadı, 'Ekran kartında problem var' denildi. Ben de eski motorumu kontrol ettirdim ve sağlam olduğu söylendi. Mağdur edildiğim için ekran kartına ücret ödemeyeceğimi söyledim, 'Tamam' denildi ve hâlâ ne arayan ne soran var. İçindeki bütün malzemeler mahvoldu. Her yere Bosch'u şikayet edeceğim. Mağdur edildim. Bir an önce gelinmesini ve bu konunun çözülmesini istiyorum. Yoksa Tüketici Hakları'na başvuracağım. Tarafıma en kısa sürede dönüş yapılmasını istiyorum yetkililerden.

25 Kasım 2023 11:11 (Şikayetten 2 gün sonra)

Gamze
17 Haziran 2023 15:00
Alican sonuçtan memnun değil

Alican
01 Mayıs 2024 22:29
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Tufan
16 Ağustos 2024 18:39