Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Bulaşık Makinesi Hayal Kırıklığı

15 Ekim 2024 15:01

Hatalı ürün, ilgisiz müşteri temsilcisi

10.10.2024 tarihinde aldığım ve 11.10.2024 tarihinde evime kurulumu yapılan Bosch bulaşık makinesi SMS4IKI51T 4 program marka ve modeldeki cihazı kullandığımızda, ürünün bulaşıkları yıkadıktan sonra kurutma yapmadığını gördük. Konu ile ilgili aldığımız yeri aradığımızda, kendilerinin bir şey yapamayacağını ve Bosch müşteri hizmetlerini aramamız gerektiğini bize söylediler. Bosch müşteri hizmetlerini arayıp ürünün iadesini talep ettiğimizde, böyle bir hakkımızın olmadığını, ürünün atölyeye alınıp tamir edilmek istendiğini ilettiler. Sıfır ürünün tamirini kabullenmeyerek iade alınmasını talep ettiğimde olumsuz cevapla karşılaştım.
15.10.2024 tarihinde 444 6 333 Bosch bölge müdürlüğünden Y**** Hanım, telefonda azarlarcasına, saygısız bir şekilde konuşma yaptı. Bosch dünya markasına yakışmayan çalışan ve problem çözme.

bosch-bulasik-makinesi-hayal-kirikligi-1.pdf
15 Ekim 2024 16:04 (Şikayetten 1 saat sonra)

17 Ekim 2024 15:35

16.10.2024 tarihinde sıfır aldığım ürünü kontrol için yetkili servisten iki arkadaş evime geldi. Bulaşık makinesinin kurutmadığı gördüğü halde servis fişim yok WhatsApp üzerinden size ileteceğim diyerek evden ayrılıyor. Site güvenliğene müşteri makinenin performansını beğenmiyor diye servis fişi çıkarıp bırakıp gidiyor. Keşke Bosch markasını tercih etmeseydim.

Hasan

Furkan sonuçtan memnun

Furkan
11 Mart 2024 14:15
Bosch Garantisi Devam Eden Ürüne Ücretli Destek
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Değişim Yapılan Bosch Bulaşık Makinesi Yine Arızalı Çıktı, Para İadesi Talebim Var

Ebru
21 Ekim 2025 16:04
degisim-yapilan-bosch-bulasik-makinesi-yine-arizali-cikti-para-iadesi-talebim-var-4.pdf
degisim-yapilan-bosch-bulasik-makinesi-yine-arizali-cikti-para-iadesi-talebim-var-3.pdf
degisim-yapilan-bosch-bulasik-makinesi-yine-arizali-cikti-para-iadesi-talebim-var-2.pdf
degisim-yapilan-bosch-bulasik-makinesi-yine-arizali-cikti-para-iadesi-talebim-var-1.pdf

Bosch Kategorileri