Bosch Bulaşık Makinem Mutfağı Su İçinde Bıraktı

13 Aralık 2023 17:2313.949

Bosch marka bulaşık makinemiz 2 Aralık tarihinde kuruldu ve 10 gün oldu. Sadece dün akşam suyu fazla çektiği için mutfağımızdaki boru patladı ve mutfak sular içinde kaldı. Daha sonra boruyu tamir ettirdik ancak sürekli E31 ve musluk işareti yanıyor, sürekli pompa çalışıyor. Tüm beyaz eşyalarımızı Bosch'tan aldık, ancak ilk kez bir ürün beni bu kadar korkuttu. Müşteri hizmetlerini aradım, yarın servis gelecek. Daha yeni aldığımız makinada kullanıcı hatası olursa 375 TL ücret alınacağını söylediler. Gerekenin yapılmasını istiyorum. Buna benzer daha önce de bir şikayet olmuş ve makinenin problemli olduğunu düşünmeye başladım. Su çekişi hatalıysa makinenin değişimini talep ediyorum. Sonuçta alalı henüz 14 gün bile olmadı. Gerekirse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

13 Aralık 2023 17:34 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Murat
Benzer Şikayeti Var
13 Aralık 2023 21:28

Garanti devam ederken servis ücreti almak da ne oluyor? Firma neden ürünlerine sahip çıkmıyor?

Bosch Defolu Ürün Satıyor

11 Ekim 2023 22:465.380

Merhabalar 8 Ağustos tarihinde Bosch beyaz eşyalarımın kurulumu yapıldı 9 Eylül tarihinde düğün yaparak 1 haftalık bir b...

Bosch Defolu Ürün Satıyor

Tümünü Gör
Bosch Bulaşık Makinesi Silence (Sessiz) Güya!

Bosch BulaşıkMakinesi Silence (Sessiz) Güya!

Fatih
Bosch Bulaşık Makinesi Sıkıntısı!

Bosch BulaşıkMakinesi Sıkıntısı!

Nuray
Bosch Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum!

BoschMağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum!

Ercan
Bosch Bulaşık Makinesi Kurutma Sorunu

Bosch BulaşıkMakinesi Kurutma Sorunu

Sude
Bosch SMS26DW00T Bulaşık Makinesi Ağır Yanık Plastik Kokuyor!

Bosch SMS26DW00TBulaşık Makinesi Ağır Yanık Plastik Kokuyor!

Uğur
Bosch Bulaşık Makinesinin Leke Problemi Çözülemiyor