Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Boya Kabarması / Paslanma

Bosch Boya Kabarması / Paslanma
16 Temmuz 2023 20:16

25.08.2020 tarihinde aldığım Bosch çamaşır makinesi (WGA142X0TR/10) alt tarafından başlayarak boyası kabardı, paslanıp dökülüyor. https://www.bosch-home.com.tr/mybosch sayfasından ürün kaydı yaptım. Online servis kaydı oluşturmaya çalışıyorum ancak hata veriyor. Bu sorun garanti kapsamında mıdır bilmiyorum. Motor için 10 yıl, makine geneli için 3 yıl garanti verildiği söyleniyor. Makineni bulunduğu yer doğrudan suyla temas etmiyor. Sıçrama suyla da böyle bir çürümenin olmaması gerekiyor. Bosch firmasından ilgilenmelerini bekliyorum. Online servis kaydı çalışırsa oradan da kayıt oluşturmaya çalışıyorum.

17 Temmuz 2023 09:40 (Şikayetten 13 saat sonra)

20 Temmuz 2023 16:06

Çamaşır makinesini mobilya gibi kullanmak gerekiyormuş. Mümkünse çamaşır yıkama amaçlı olarak değil salon veya oturma odasında oturma grubu gibi kullanılması gerekiyormuş. Geri dönüş bu şekilde oldu. Beyaz eşya garantisinin ne anlama geldiğini öğrenmiş olduk.

Fatih sonucu yetersiz buldu

Fatih
06 Ağustos 2024 14:16
Bosch Termoteknoloji Bosch Çamaşır Makinesinde Paslanma Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinem Garanti Sonrası Kısa Sürede Tamamen Arızalandı

Orhan
24 Ekim 2025 21:24
Anıl sonuçtan çok memnun

Anıl
20 Kasım 2024 13:42
"İlgili davranıldı sorun çözüldü. Teşekkür ederim."
Bosch Çamaşır Makinesinde Erken Paslanma Sorunu
Bosch Çamaşır Makinesinde Erken Paslanma Sorunu