BİM Para İadesi Yapılması

Nesrin
24 Ocak 2024 16:12

Garanti Bankası kredi kartı kullanmaktayım. 18.01.2024 tarihinde BİM marketten alışveriş yaptık. Eşimle beraber ücret ödemesinde pos cihazı reddetti ve iki kez eşimin Garanti Bankası kredi kartından, bir kez de benim Garanti Bankası kredi kartımdan çekim yapıldı. Reddedildi denildi ve biz tutarı nakit verip alışverişi tamamladık. Evimize geldiğimizde, ikimizin kartlarından da limit çekilmiş ve işlem provizyonda kalmış gözüküyor. BİM market sorunu bankayla alakalı olduğunu söylüyor, banka ise marketle alakalı olduğunu ifade ediyor ve tam bir haftadır bu işin peşinde koşmaktan yorulduk. Bu nasıl bir düzen böyle, paramızı geri alamıyoruz. Bankaya mı kızayım markete mi bilemiyorum. 2 binden fazla paramız çöpe gitti resmen. Maaş müşterisi olmasaydım Garanti Bankası kredi kartını kırıp atacaktım. Bu kadarı da olmaz, çok acil çözüm rica ediyorum.

24 Ocak 2024 17:32

18.01.2024 tarihinde 19.30 saatleri civarında İstanbul Ümraniye BİM R628 gardenya şubeden 613.88TL tutarında alışveriş yaptık ben Nesrin c*** ve eşim Okan c*** ikimizin de Garanti Bankası kredi kartından toplamda 3 kez çekim yapıldı ve red verdi işlem onaylanmadı dendiği için ödemeyi Nakit yapıp mağazadan ayrıldık olaydan bir gün sonra kartımızı kontrol ettiğimizde işlemin gerçekleştiğini ve provizyonda olduğunu anladık ve olay burda başladı biz eşimle beraber tam 5 gündür paramızı alamıyoruz banka BİM le alakalı BİM bankayla alakalı deyip bizi başından savıyor resmen dolan dirildik ben Garanti Bankası'nın maaş müşterisi olmamızdan dolayı şubemi aradım şube müdürüm hesaplarımın detayına baktı ve BİM le alakalı olduğunu söyledi bende en son Tüketici Mahkemesi'ne başvurmaya karar verdim BİM arıyorum kesinlikle açmıyor muhasebe bölümü telefonu bizi kaç gündür perişan ettiniz hakkımı yasal yollarda arayacağım  .

profile profile

Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Veysel
13 Eylül 2023 14:45
Selma sonuçtan hiç memnun değil

Selma

28 Mart 2024 11:02
BİM Çalışanlarının Sözüyle Kasada 2 Kere Ödeme Yapmayın

Bayram
16 Eylül 2023 18:55
Nedim sonuçtan hiç memnun değil

Nedim
18 Kasım 2024 22:10
Çifte Ödeme Mağduriyeti: Paramı Geri Alamıyorum!
BİM Kategorileri