Kübra sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2023 17:47

10.07.2023 tarihinde Bellona Mobilyanın internet sitesinden 66.237 TL değerinde Andera koltuk takımı ve 6 sandalye siparişi vermiştim. Ürünler elime 04.10.2023 te ulaştı. Ürünlerin 3 ay boyunca neden gelmediğini sorduğumda ürünlerden bayinin elinde bulunmadığı bu sebeple geç kalındığı tarafıma iletildi. 3 aylık zaman diliminin sonunda elime ulaşan ürünlerde, sandalye ve yastıklarında ip çekilmeleri ve tüylenmeler, çeşitli leke ve kirler olduğunu gördüm. 3 lü olan lacivert koltukta renk eşitsizlikleri ve gölgelenmeler, koltukların süngerlerinde hafif çökmeler olduğunu gördüm ve yeni ürün olmadığını düşünüyorum. 3 lü Koltuğumun birinin ayağı kırık. Sıfır gelen ürünlerin yastık kılıfları kesinlikle takılı olmazken, yastık kılıfları takılı bir şekilde bize geldi. Sandalyeler paketsiz açık bir vaziyette evimize getirildi. Ve sandalyelerde tiftiklenmeler, kirler var. Teslimattan bir gün sonra şikayette bulundum ve ürünümde tüylenmelerin mevcut olduğunu ürünlerin teşhir ürün geldiğini ve değişim yapılmasını istediğimi söyledim, kendileri beni servise yönlendirdi. Servis için gelenler ürünlerin kumaş değişimi yapılabileceğini belirttiler. Zaten hiç kullanmadığım ve sıfır almış olduğum ürünlere Kumaş değişimi değil ürünlerin yenisiyle değişiminin yapılmasını talep ettim. Ardından bir çok kez şikayetime rağmen Sivas Gencerler Bellona bayi hiç ilgilenmeyip ürünlerin fabrika çıkışlı olduğunu iddia etti. Tüm bu yazdığım sebepler doğrultusunda bana getirdikleri ürünün kesinlikte teşhir ürünü olduğunu düşünüyorum. Fabrikadan yeni çıkmış bir ürünün kumaşının tüylenmesi yıpranması imkansız, koltuk oturum alanlarında çökme olması, ve koltuk kumaşlarının eskiyip yıpranması imkansız. Bu ürünlerin yenileriyle değişim yapılmasını istiyorum.

08 Kasım 2023 10:33

Bellona firmasından almış olduğum Andera koltuk takımı ve sandalyeler teşhir ürünü olarak geldi. Kumaşlarında ip çekilmeleri, tüylenmeler, renk eşitsizlikleri, solukluk, sandalyelerin ayaklarında güneş sararmasi, kumaşların her yerinde bolca kirlilik vb. Bir çok problem ile evime paketsiz bir şekilde ulaştırıldı. Ve getiren bayi asla ilgilenmiyor. Ürünlerin problemli olduğunu kabul ettiği halde gelip ürünleri almıyor. 4 ay oldu ürünlerin siparişini vereli, 3 ay beklettiler en sonunda teşhir ürün getirdiler. Hamileyim doğumuma çok az kaldı. Evime misariflerim gelecek ve hala bir çözüm yok. Acil çözüm istiyorum acil

profile profile
24 Ekim 2023 17:50 (Şikayetten 3 dakika sonra)

22 Kasım 2023 10:26

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla Bellona A.Ş. Müşteri Hizmetleri

29 Kasım 2023 14:35

Bellona firması 2 üçlü koltuğun değişimini yaptı fakat asıl sorunlu olan 6 sandalyemin değişimi halen yapılmadı. Acil çözüm bulunmasını talep ediyorum.

Neslihan
Neslihan

Merhaba sorununuzu çözdüler mi? Ben de bu koltuk takimini araştırıyorum ancak internetteki indirim. Mağazada olmadığı için acaba kullanılmış ürün mu gönderiyorlar diye soru işaretim vardı bu şikayetiniz bir nevi cevap gibi oldu. Yenisiyle değişim yapıldıysa bilgi verirseniz sevinirim.

Kübra

Hayır henüz değişim olmadı. Maalesef internetten aldığım için bu sorunu yaşıyorum bende. Bayi internetten almış olmama resmen kızarak keşke gelip buradan alsaydınız böyle sorunlar yaşamazdınız dedi. Koskoca Bellona markası bu tür problemlere çözüm bulamıyor bayisine hayırdır sen ne yapıyorsun diyemiyor.

Berat sonuçtan çok memnun

Berat
21 Eylül 2023 12:04
"Teşekkürler"

25 Ekim 2023 22:12
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Geç Teslimat Ve Yanlış Ürün Sıkıntısı

05 Nisan 2024 10:09