13 Ağustos 14:12

30.06.2024 tarihinde Diyarbakır Ceylan Karavil AVM'de bulunan Aranan Mobilya isimli Bellona Bayisinden almış olduğum Larissa Koltuk Takımını 04.07.2024 tarihinde Diyarbakır ilinde tarafıma taşınacağım için kurulumu yapılmadan paketli halde teslim edildi. 18.07.2024 tarihinde Ankara iline taşındım ve paketli halde bulunan koltuk takımının kurulumu için ücretini kendim ödeyerek Ankara Mevlana Bulvarı üzerinde bulunan Bellona bayisinden kurulum elemanı bir arkadaşı çağırdım. Kurulumu yapan arkadaş paketleri açtığında tekli koltuğun birinin köşesinde yırtık olduğu ortaya çıktı. Paketinden yırtık olarak çıktı. Bellona müşteri hizmetlerini ne yapmam gerektiğini sormak için aradığımda aradığımda herhangi bir bilgi verilmedi. Ankara Bölge servisini aradığımda ise konunun gereğinin takımı satın almış olduğum firma tarafından yapılacağı söylendi. 20.07.2024 tarihinden bu yana sorunu çözemiyoruz. Ortada mağdur olan ben oluyorum. Bellona tarağından sorunun çözülmesini istiyorum.

13 Ağustos 14:15 (Şikayetten 2 dakika sonra)

15 Ağustos 14:43

13 Ağustos firma tarafından arandım. Sorunu çözeceklerini söylediler ama iki gün geçmesine rağmen hala herhangi bir girişim olmadı.

22 Ağustos 21:49

Sorunumla ilgili hala bir gelişme yok. Diyarbakır Ceylan AVM Aranan mobilya isimli Bellona bayisinden şikayetçiyim. Uzakta olduğum için başlarından atmak için ilgilenmiyorlar

Bellona Hiç Memnun Kalmadım

11 Eylül 11:14

Bellona Koltuğumun Garantisi Bitmeden Benden Para Talep Etmeleri

Leyla
29 Ağustos 22:54

Bellona Laura Comfort Koltuk 5 Ayda Kullanılamaz Hale Geldi!

G. Krsn
27 Ağustos 20:27