Birol sonuçtan hiç memnun değil

Bellona'nın Eksik Hizmeti Ve Kalitesiz Ürün Deneyimi

15 Kasım 2024 20:24

Bellona markasına güvenip, servisi ve garantisi var diye Diyarbakır Aranan Bellona mağazasından Bellona Larissa koltuk takımı aldık. Hiç kullanmadık, misafir odası diye kapalı bir odada öylece durdu. Ayda yılda bir misafir ya geldi ya gelmedi. Daha 1 yılı dolmadan kumaşında tiftiklenme oldu, kumaşındaki ipler dışarı çıktı. Pirinç rengi metal ayakları ve kollardaki pirinç metal renk atmaya, soyulmaya başladı. Ara ki servise ulaşasın; servis geldi. Kumaşı gösterdik, 'Bu kumaşlar böyle, yapacak bir şey yok, idare edin.' dediler. Metal ayak ve kollardaki metal çizgideki soyulmayı gösterdim, 'Islak bezle temizlemeyin.' dediler. Neyse, zar zor 2 ayak değişimini kabul ettirdik, not aldılar. Ayak ve kollardaki metal çizgileri siparişi vereceğiz, sonra getireceğiz dediler. Aradan 2 ay geçti, gelmediler. Ben hayatım boyunca bu kadar kötü bir garantisi var diye kötü hizmet görmedim, ne dediysek beğenmediler. Neyse, 2 ay sonra geldiler, ayakları değiştirdiler ama sürpriz; kollardaki çizgi gibi olan metaller yok. Kanepe kollarını söktüler, götürdüler. Şimdi 3'lü koltuk vidalar ve bel kısmı yerde darmadağın orada yerde bekliyor, bekle ki geri getirsinler. Zaten garanti 2 yıl, 1 yılı bitti. Geriye kalan sürede servisi çağır, gelmesi 2 ay, parçayı geri getirmesi 2 ay. Bir küçük sorunda garanti süresini bitirdiler. Bellona bir daha asla almam.

profile profile
15 Kasım 2024 20:25 (Şikayetten 1 dakika sonra)

21 Kasım 2024 14:49

21 Kasım 2024 15:00

Gerekli bilgi aktarımı yapılmış dedikleri de servisimiz sizi aramış (aramış denilen de çağrı yaptılar telefon bir defa çaldı kapandı) "servise siz kendiniz ulaşın servisle aranızda bir problem varsa aranızda halledin siz onları arayın" diyorlar " iyide servisten hizmet alamıyorum mağdurum zaten onlar beni mağdur ediyor" dememe rağmen " Siz servise mecbursunuz aranızda anlaşın " diyorlar Koltuğun kumaşı tiftiklendi ve metal kısmı renk attı sorunum çözülmüyor tüketiciyi müşteriyi oyalayıp garantinin bitmesini mi bekliyorlar acaba. Bellona da böyle mağduriyetler yaşanıyor olması beni çok şaşırttı bu kadar güçlü, kaliteli bir marka neden böyle yapar anlamış değilim. Bizi çok şaşırttı.

Yorumlar (5)

Defne

Kesinlikle ne garanti ne bayiler yardımcı olmuyorlar parayı alıp herkes başından salıyor bu ürünler değişim olsa dahi yine aynı sorunlar yasanacak mesela antrasit koltukta çökme deforme solma yasadık ve hiç kullanmadık 2 kez ancak oturuldu konsolda ise bas ac etiketini kaldırdık boyası ile birlikte çıktı ve okuduğum şikayetlerde aynı sorunlar tüketici. Hakem. Heyeti sonucunu bekliyorum bu kadar sorumsuzluk olamaz kimsenin mağduriyeti giderilmiyor şikayet vara yazmakta onları etkilemiyor artık

Defne

Birçok kişide yazmış bu koltuklar çok sorunlu özellikle de antrasit rengi şikayetleri daha fazla

Bizimkide antrasit maalesef

Defne

Bende larissa koltuk tkm almıştım 1kac kez ancak kullandık tiftiklendi çöktü şimdiden tüketici hakem. Heyetine başvurdum sizdeki koltukların sorunlarını görebilir miyim bizde mağduruz

Birol

Fotoğrafta net gözükmüyor tiftiklenme var ve ayakları ve kollardaki metal kısım pirinç bakır rengi renk kesinlikle atmaz dediler ama o odayı hiç kullanmamıza rağmen ( misafir gelirse kullanırız dedik klasik misafir odaları olur ya hep kilitli ondan dolayı kullanmadık) kumaşı tiftiklendi ayakları metal kısmı soyuldu renk attı.

Havva sonuçtan hiç memnun değil

Koltuk Takımında Kumaş Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Havva
22 Temmuz 2025 20:12
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Koltuk Takımında Kalite Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Hakan