Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyye
06 Aralık 2024 20:24

Diyarbakır Ceylan Karavil AVM Aranan Mobilya mağazasından Bellona koltuk takımı aldık. 28.10.2024 tarihinde koltuklarımız geldi. Koltuk kumaşlarında ciddi sarkmalar ve buruşmalar var, ayakları kırılacak gibi ses çıkarıyor, alttaki kumaşı sarkmış şekilde görünüyor. Ürün geldikten 1 gün sonra, 29.10.2024 tarihinde arayıp şikayetimizi belirttik, 2 hafta içerisinde gelip alacaklarını söylediler. 45 gün oldu. Defalarca mağazaya gitmemize ve aramamıza rağmen ertelemekten başka bir çözüm sunulmadı. En son bize 6.11.2024 tarihinde kesin olarak gelineceği söylendi, yine gelinmedi ve aradığımızda bizimle görüşen hanımefendi gevşek bir tavırla 'Bugün gelinmediyse pazartesi ya da salı gelirler.' dedi. Mağaza, Bellona kalitesini yansıtmıyor ve pişmanlıktan başka bir şey hissettirmiyor. En kötü mağaza buradan iyidir diye düşünüyorum, çok pişmanım.

06 Aralık 2024 20:25 (Şikayetten 1 dakika sonra)

19 Aralık 2024 13:36

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Bellona'dan Aldığım Ürünler 5 Aydır Teslim Edilmiyor, Sürekli Oyalandım

Ömer
01 Eylül 2025 18:48
İpek sonuçtan hiç memnun değil

İpek
25 Haziran 2025 13:41

Teslim Edilen Koltuk Takımında Çoklu Sorunlar Ve İlgisiz Mağaza Yaklaşımı

28 Temmuz 2025 20:01

Faruk
26 Eylül 2023 17:19
Bellona Sorunlu Montaj Ve Servis
Süreyya sonuçtan hiç memnun değil

Süreyya
11 Mart 2025 12:00