Bellona Mavenna Koltuk Takımı

06 Ağustos 2023 19:44

Bellona Giresun Merkez şubesinden Mavenna koltuk takımı aldık. Bir yılı geçti. Daha ilk haftasında berjer in on ayağı koptu ve sadece 68 kilo bir kişinin oturmasıyla. Aşırı sinirlendim diğer odaya kaldırdım aylarca orada kaldı. Sonrasında esim Bellona'ya bunu söylediğinde sadece iç plastiği ( siyah kısım) 100 lira istemişler. Bir hafta sonra tekrar koptu ve yine iç plastik. Sizler nasıl bir firmasınız herkes aynı durumdan şikayetçi. Ne malzemeleriniz ne de ürünleriniz kaliteli. Arkadaşlar şehrinizde uygun ve kaliteli takımlar satan bir yerden üçte bir fiyatına alın ama Bellona'dan uzak kalın. Aşırı pişmanım. Ben bu firmadan koltuk takımının bütün parçalarını satin aldım aynaları hala evde duruyor onu bile takmamışlar. Eşime ücretsiz takacağız denmiş hala aynalar bile arka odada duruyor güya garantili ürün verdiğim parayı da helal edemiyorum ne yazık ki.

02 Ekim 2023 15:59

Merhaba ben 6 Ağustos tarihinde Bellona Mavenna koltuk takımının berjer ayaklarında problem yaşadığımıza dair bir video çektim paylaştım. O tarihten itibaren konunun halledilmesini bekliyorum. Keşke başka bir firmadan alsaydım da şu mağduriyeti yaşamasaydım. Siz bir firma olarak müşteri memnuniyetini ne yazık ki önemsemeyen bir firmasınız. Ürünlerinizin arkasında duramıyorsunuz. Müşterileri firmadan nefret ettiriyorsunuz. Biz eşimle koltuk takımı, konsol, TV ünitesini, yemek masası takımını, halı, ve yatağımıza kadar Bellona'dan aldık. O zaman üçte bir fiyatına başka markadan yatak odası takımımızı bile alabiliyorduk. Müşteri memnuniyeti adına bu sorunu çözeceğinizi söylediniz ama yapmadınız. Servis ayarlayacağız ayak takılacak dediniz ben hala bu problemin çözülmesini bekliyorum. Giresun merkez Bellona şubesi. Lütfen aynı mağduriyeti yaşayanlar desteğinizi bekliyorum destekleyip benzer şikayetlerinizi yoruma yazar mısınız?

profile profile profile
06 Ağustos 2023 19:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

08 Ağustos 2023 16:03

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla Bellona A.Ş. Müşteri Hizmetleri

05 Eylül 2023 08:19

Haftalar oldu sonuç yok maalesef. Eşim o hafta koltuğun ayağını teslim etti. Hala servis gelecek bekliyoruz. İki hafta önce bu hafta gelecek dediler. Çok güzel iş yapılıyor tebrik ederim. Koltuk hala odada bekliyor. Takılacak aynalar da servisin gelmesini bekliyor. Lütfen geri bildirim yapınız.

03 Ekim 2023 17:43

Merhaba ben 6 Ağustos tarihinde Bellona Mavenna koltuk takımının berjer ayaklarında problem yaşadığımıza dair bir video çektim paylaştım. O tarihten itibaren konunun halledilmesini bekliyorum. Keşke başka bir firmadan alsaydım da şu mağduriyeti yaşamasaydım. Siz bir firma olarak müşteri memnuniyetini ne yazık ki önemsemeyen bir firmasınız. Ürünlerinizin arkasında duramıyorsunuz. Müşterileri firmadan nefret ettiriyorsunuz. Biz eşimle koltuk takımı, konsol, TV ünitesini, yemek masası takımını, halı, ve yatağımıza kadar Bellona'dan aldık. O da yetmez gibi anneme de oradan ekstra TV ünitesi aldık. Bu kadar alışveriş yapıldığı halde sıkıntımızı gidermediniz. O zaman üçte bir fiyatına başka markadan yatak odası takımımızı bile alabiliyorduk. Bize 8 yıl garanti vadeden firma, takılmayan ürünün servis işini bile, ne yazık ki halletmedi. Müşteri memnuniyeti adına bu sorunu çözeceğinizi söylediniz ama yapmadınız. Servis ayarlayacağız ayak takılacak bu hafta dediniz haftalarca bekledim. Hala bu problemin çözülmesini bekliyorum. Giresun merkez Bellona şubesi. Lütfen aynı mağduriyeti yaşayanlar desteğinizi bekliyorum destekleyip benzer şikayetlerinizi yoruma yazar mısınız? Giresun şubeden bu konuda bir dönüş bekliyorum.

Garanti Kapsamındaki Berjer Ayağı Kırıldı, Ücretsiz Tamir Veya Parça Talebi

Reyhan
30 Ağustos 2025 23:04

Samet
27 Temmuz 2025 02:17
Bellona Mavenna Koltuk Takımında Kırık Ayak Ve Açılıp Kapanmama Sorunu
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Erkan
18 Mart 2025 14:12

Oğuzhan
18 Haziran 2025 16:00
Zeki sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2023 21:13

Bellona Kategorileri