Serkan sonuçtan çok memnun

Bellona Alvis Koltuk Takımı, TV Sehpası ve TV Ünitesi

31 Temmuz 2023 15:16
Serkan'ın Teşekkür Mesajı
“Gonca Hanıma teşekkürler”

10-11 Haziran tarihleri gibi Konya hava lojmanları bölgesinde bulunan Bellona bayisinde iki adet üçlü, bir adet tekli koltuk ile zigon sehpa ve TV ünitesi aldım. Teslimatın yaklaşık bir ay içinde yapılacağı söylendi. Sipariş numarası da '5100038863' dir. Yaklaşık 50 gün geçmesine rağmen ürünlerden TV ünitesinin hala üretilmediği bilgisini aldık. Diğer ürünlerin getirilmesini istedik. 29 temmuz'da koltuklar, zigon sehpa getirildi, fakat ayaklarının yanlış getirildi. Belirtildi ve hiç kurulum yapılmadan. Servis yapan arkadaşlar ürünleri eve bırakıp gittiler. Hatta aynı gün akşam üstü gelip ayakları da getirip kurulum yaparız dediler. Şu an 31 Temmuz ve hala gelen olmadı.

Bugün bayiye gittim yarın yani 1 Ağustos'ta gelip takabileceklerini söylediler. Tabi daha TV ünitesi için herhangi bir tarih hala vermiyorlar. Bellona gibi köklü bir firmanın bu kadar müşterisini rezil edeceğini hiç düşünmemiştim. Ayrıca bugün müşteri temsilcini aradım o da bize daha iyi hizmet verebilmek için bakımda olduğunu öğrendim. Teşekkürler Bellona!

31 Temmuz 2023 15:20 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

31 Temmuz 2023 20:13

Herhangi bir yetkili hala irtibata geçmedi. Tamda beklediğim gibi...

03 Ağustos 2023 21:29

Şikayetinden bir gün sonra Bellona dan bir bayan aradı hangi şube vsvvs bilgi sordu ve kapattı. Daha sonra öğleden sonra ben tekrar müşteri temsilcisini aradım sorunum acil çözülmesi gerektiğini söyledim. Size dönüş yapacağız dediler ve hala dönmediler. Aynı gün tekrar şubeye gittim gelen ürünlerin ayaklarının takılmasını ve kurulmasını tekrar talep ettim. Daha sonra elemanlarını gönderdiler. Ne özür dileyen ne umursayan var. Kurulum yapıldı ya ona da şükrettik. Bellona hiç kusura bakmayın vsvsv dermi. Suçlu mu ki zaten. Bu arada hala ürünlerim eksik TV ünitesini hala getirmediler. Yani sorunumuz hala çözülmedi. Yaklaşık 55 gün oldu. Tekra teşekkürler Bellona bir daha sizden alışveriş yapmamız gerektiğini bize olan ögrettiniz. Artık sizin keyfinize bırakıyoruz eksik ürünüm 3 ay mı 4 ay mı sonra gelir. Onunla ilgili hiç ümidim kalmadı. Koltukların kurulumu için 4 gün bekledik ve elli kez her yere şikayet her yere gitmeyle kurdurabildik. Bakalım TV ünitesinin akıbeti ne olacak.

16 Ağustos 2023 17:31

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, bellona Müşteri Hizmetleri

24 Ekim 2023 16:06

Gonca Hanıma teşekkürler

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Teslimat Ve Satış Sonrası Destek Tamamen Hayal Kırıklığı Yarattı

Muhammed
02 Ağustos 2025 21:22
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
03 Şubat 2025 00:28
Ali sonuçtan çok memnun

25 Kasım 2023 12:40
Demet sonuçtan çok memnun

Demet
24 Kasım 2023 12:20
"Teşekkürler"
Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

Huseyin
08 Ocak 2024 20:28