Mehmet sonuçtan memnun değil

Teşhir Ürünü Buzdolabı İle Yaratılan Güvensizlik Ve Mağduriyet

Teşhir Ürünü Buzdolabı İle Yaratılan Güvensizlik Ve Mağduriyet
18 Aralık 2024 20:18

Merhaba Beko marka 983650 eb model numaralı, 47 bin tl' den 45 bin tl' ye yeni almış olduğumuz buzdolabını; satın alma sürecinde mağaza içerisinde satış personelleri tarafından bize gönderilecek "ürünün teşhir ürünü olduğundan" bahsedilmedi. "Teşhir ürünü evinize getirip kurulumu yapılacak" denilmedi. Ayrıca böyle bir şey mağaza içerisinde o an da denilseydi bile kesinlikle kabulü olmayacaktı. Ben evde yokken servis eve teşhir ürünü getirip kurulumunu yapmış ve teşhir ürünü olduğu da kurulumu yapan arkadaşlar tarafından kayıtlara geçmiştir. Ürün eve girişinde sadece poşete sarılı vaziyette girdi, kamera görüntüsünü de paylaştım. Evde kurulum esnasında Annem ve babam durumu anlayamadıkları için, sorduklarında kurulum ekibi "depoda bu vardı bunu getirdik, kartonları yok" şeklinde cevaplar vermiş. İşten geldiğim vakit ailem olayı anlatınca durumu öğrendim. 45 bin tl para verip bu şekilde mağdur edilip, yıllarca Beko marka kullanmamıza rağmen, Beko'nun yarattığı bu güvensizlik ve rezil olmanın duygusu içerisinde kaldık. Gereğini rica ediyorum.

19 Aralık 2024 09:36 (Şikayetten 13 saat sonra)

Beko Buzdolabı İki Kez Arızalı Teslim Edildi Mağduriyetim Sürüyor

Okan
22 Haziran 2025 14:37
Beko Buzdolabı İki Kez Arızalı Teslim Edildi Mağduriyetim Sürüyor
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Tuncay
02 Ekim 2023 15:15