Beko Beni Mağdur Etti. Evim Kurtlandı

Yasemin
02 Eylül 2024 20:26

Beko buzdolabım var. Yazlıktaydım, komşular telefonla aradılar. Evimden kötü kokular geliyormuş. Hemen geldim. Buzdolabım arızalanmış, dolabımdaki her şey çöp oldu. Etlerim, sucuklarım, tavuklarım hepsi kurtlanmıştı. Tam üç gün boyunca dolap çalışmamış ve her şey erimişti. Yetkili servis geldi. Motor kartı yanmış ama tam bir hafta sonra geldi. Bir hafta mağdur edildim ve bana bir şey yapamayacaklarını söylediler. Dolabım çok kötü kokuyor, ölü kokusu gibi bir koku var. Değişim talep ediyorum ve kurtlandı. Gelen yetkili servis burnunu kapatarak içeri girdi fakat bana yardımcı olmuyorlar. Dolabın değişmesini talep ediyorum. Motor kartının yanması benim hatam değil, lütfen mağdur etmeyin.

05 Eylül 2024 00:44

Beko dan aldığım buzdolabı bozuldu ve ben yazlıktayken içindeki yiyeceklerim etlerim kurtlandı. Değişim talebinde bulunduk onaylandı fakat evimdeki buzdolabının acilen çıkartılmasını talep ediyorum içinden hamam böcekleri ve kurt çıkıyor yeni buzdolabım gelene kadar bunu evimden çıkarsınlar evimi mahvetti lütfen yetkili servis gelsin ve bu buzdolabını evimden hemen çıkarsın şikayetçiyim Beko'dan taleplerimi hep en sona attı günlerdir kurtlarla uğraşıyorum lütfen artık mağdur etmeyin beni

03 Eylül 2024 11:11 (Şikayetten 14 saat sonra)

Seçkin
31 Temmuz 2024 15:14
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Beko Buzdolabı Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

İsmail
20 Temmuz 2024 16:14
Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

Bir Yılını Doldurmayan Beko Buzdolabında Tekrarlayan Arıza Ve Ürün Değişimi Talebine Yanıt Alınamaması

Zeliha
24 Temmuz 2025 13:25
Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

Aslıhan
16 Temmuz 2024 12:17