İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Beko Buzdolabı Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

20 Temmuz 2024 16:14

Tatilim zehir oldu. 2020 tarihinde kalitesinden ve servis ağından emin olduğum Beko marka buzdolabı aldım. Ekstra ödeme ile garanti süresini uzattım. Bayram için memlekete gittim. Geldiğimde dolabımın motoru durmuş ve sürekli ünlem işareti olan bir simge çıkıyordu. İçinde bulunan etler ve diğer malzemeler çürümüş. Günlerdir servis desteği ve müşteri hizmetleri ile yazışmalar yaptım. Sonuç olarak 12.510,00 TL ödemesi ile değişebileceği söylendi. Beko firmasının beni mağdur ettiği yetmiyormuş gibi bir de ücret istediler. İçinde bulunan malzemelerimin maddi kaybı ve evde durulmayacak şekilde inanılmaz bir koku oluştu. Parkelere kadar söktük, çalışmayan motor için kötü koku raporu oluşturuldu. Bu ücreti ödeyemeyeceğimi ve sorunun motorun durmasından kaynaklandığını söylememe rağmen müşteri hizmetlerinin azarlar gibi konuşması ve servisin dikkate almamasından şikayetçiyim. Yaz ayında beni mağdur ettiniz. Çalışanlarınızın ve azarlar gibi konuşma yapan hanımefendinin tutumu nedeniyle mağduriyet üstüne mağduriyet yaşamaktayız.

20 Temmuz 2024 17:31
Beko Buzdolabı Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi
beko-buzdolabi-sorunu-ve-musteri-hizmetleri-deneyimi-4.jpg

Bu da ekleri

22 Temmuz 2024 17:20 (Şikayetten 2 gün sonra)

Hatice
20 Temmuz 2024 20:36
Beko Servisi Bizi Mağdur Etti!
Beko Servisi Bizi Mağdur Etti!

Yusuf
25 Mayıs 2024 02:38
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
18 Haziran 2024 13:41