Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Doğalgaz Vatandaşı Umursamıyor. IBAN Larını Kontrol Etmiyor.

01 Aralık 2023 01:17

Başkent Doğalgaz 2023 yılı nisan ayından itibaren apt. Da kullandığımız kartlı sayacımızı iptal ederek Retrokit dedikleri bir cihaz taktı. 25 Kasım itibarıyla önceki yıldan kalan gazımızın bitmesi üzerine yeni gaz yüklemelerinden sıkıntı yaşadık. Öncesinde 2500 TL olmak üzere yüklediğimiz gaz cihazda görülmedi. Başkentgazdan kontrole gelen görevli cihazda iki ayrı gaz miktarının olduğunu söyledi ve bir düzeltme yaptı. Cihazı resetlediğini söyledi. Bunun üzerine Başkent doğal gazadan IBAN larına ödeme yaparak 27 kasımda 50.000 TL lik doğalgaz aldık. Ancak 30 Aralık'da binamızda gaz kesilmesinden dolayı kaloriferlerimiz söndü. Başkent gazı arayıp elli bin tl lik gaz alımı yaptık deyince de bu para bizim hesaplarımızdan gözükmüyor dediler ve dekontu maillerine göndermemizi istediler. Dekontu gönderdik ama bu kez de cevap vermediler. Yine Başkent Doğalgaz aradığımızda müşteri temsilcisi bu konuda cevabın iki gün içinde verilebileceğini söyledi. Bunun üzerine Kızılay metrodaki Gazmatikte gaz almaya çalıştım ama sadece 200 TL lik gaz alabildim. Sözleşme numaramı yazdığımda arıza gösterdi. Ama sadece benim numaram girdiğinde arıza gösterip işlem yapmadı. Oysa diğer müşteriler her iki Gazmatik'de de gaz alımlarını sürdürdüler. Bunun üzerine bu defa Çukurambar'a giderek Gazmatikte 2300 TL lik gaz alımı yaptım. Bu arada Çukurambar'daki Gazmatikte hiçbir sorun çıkmadı ve 2300 TL gaz alabildim. Apartmanıma gelip Retrokit'i kontrol ettiğimde gaz miktarının sıfır olduğunu gördüm. Anlatıldığı gibi cihazın iki düğmesine önce birlikte basıp sonra da sağdaki düğmeye uzun bastım. Ancak nafile bu gaz da Retrokit denilen cihaza yüklenemedi ve apt. Olarak 30 Kasım gününü saat 16:00 dan beri kalorifersiz geçiriyoruz. Bu şikayetimi 1 Aralık gecesinde yazıyorum. 7/24 hizmet verdiğini iddia eden Başkent Doğalgaz nerede? Apt. Mızda yaşlılar ve çocuklar var. Parasını ödediğimiz gazı niçin kullanamıyoruz!

baskent-dogalgaz-vatandasi-umursamiyor-iban-larini-kontrol-etmiyor-1.pdf
01 Aralık 2023 10:33 (Şikayetten 9 saat sonra)

Sayın Abonemiz; Talebiniz bizlere ulaşmıştır.Konu ile ilgili inceleme yapılıp tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Bilgilerinize sunarız Saygılarımızla. BAŞKENTGAZ

01 Aralık 2023 16:14

Sayın Abonemiz, Gaz satışı yapılmıştır. Bir sonraki gaz alımlarında Ödeme dekontunuzu sözleşme hesap numarasınızı ve muhatap adı 6 nolu apartman yazarak ([email protected]) işlemlerinizi ilgili mail adresine iletebilirsiniz. Saygılarımızla

Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Doğalgaz'ın Kartlı Sayaç Mağduriyeti

26 Kasım 2024 23:19
Arda sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2024 17:12
Sultan sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2023 18:29
Başkent Doğalgaz. Bayramda Gazın Kesilmesi. Yeni Aboneliğe Zorlama.
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2024 13:29
Tuncay sonuçtan memnun