Esengül sonuçtan memnun

17 Şubat 2023 02:20
Esengül'ün Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetlerindeki bayan çok kibardı teşekkür ederim para iadesi yapıldı. Ama ürünü 3 ay önce 2600 TL aldım şu an sitesinde 4.600 o fiyat üzerinden iade beklerdim. Günden güne fiyat değişiyor. Aynı ürünün muadilleride artı haliyle yani zaman ve para israfı.”

Arzum şarjlı dikey süpürge toplanan tozu başlığından geri döküyor aynı zamanda hazne kapağından da geri döküyor çekim gücü çok yetersizdir. Bir an önce ürünün iadesi veya farklı bir ürünle değişimini talep ediyorum. Arzum markası yıllardır güvenerek kullandığımız bir marka umarım bizi mağdur etmez.

28 Şubat 2023 19:24

Arzum marka dikey Süpürge aldım başlığında toplanan tozu ve içindeki parçalı kirleri geri vermesi nedeni ile Arzum tarafından Esenyurt meydandaki yetkili servise yönlendirildim servisteki kişinin hakaretlerine Ve suçlamalarına maruz kaldım Sorun çözme odaklı değildi ürünün parçalarına ayırdı ve takmasını talep etmeme rağmen o şekilde bıraktı ve ben sizin ürününüze bakmam başka servise gidin diye kovdu. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Ürünü alalı yaklaşık 3 ay oldu

Ek
17 Şubat 2023 02:22 (Şikayetten 1 dakika sonra)
17 Şubat 2023 13:37
28 Şubat 2023 19:31

Ürünü. Tarafınız tarafında yönlendirdiğiniz yetkili servise tüm evraklar ve parçaları ile götürdüm sorunumu dinlemeden suçlama yapmaya başladı ürünün tüm parçalarını çıkardı takmamı talep ettiğim halde kendiniz takın sizin ürününüze bakmayacağım baksa servise gidin dedi. Esenyurt Meydan Arzum yetkili servis.

01 Mart 2023 10:43
23 Mart 2023 02:56

Yeni Aldığım Süpürge Kısa Sürede Arızalandı, İade Talebim Reddedildi

İrem
02 Aralık 2025 01:13
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Arzum Garanti Kapsamında Ücret Talebi Ve Kullanım Sorunları Hayal Kırıklığı Yarattı

Gökhan
12 Aralık 2025 15:31
Meral sonuçtan hiç memnun değil

Meral
24 Mart 2025 13:44