Yıldıray
21 Kasım 2024 13:302.431

AR1064 Maxthon Mutfak Robotu - Siyah ürününü 23 Kasım 2023 tarihinde Hepsiburada üzerinden satın aldım. İçerisinde katı meyve ve sebzeleri doğrayan aparatın plastik parçası devamlı kırılıyor. Ürünü kullanmaya başladıktan 4-5 doğrama sonrası ilk kez kırılmış olup garanti'den uğraşmamak için (servisi uzaktaydı) kendi paramla arzumun kendi sitesi üzerinden parçayı temin ettim. Çok kullanılmayan bir aparat olduğu için bugün tekrar yeni parçayla kullanmaya başlamama rağmen ürün hemen kırıldı. Bariz bir şekilde üretim hatası olduğunu düşünüyorum. Arzumun müşteri hizmetlerinden sadece onarım yapılan yer adresi veriliyor. Başka bir hizmeti yok.

1 Destek
20 Şubat 2025 10:17 (Şikayetten 3 ay sonra)

Arzum, Şikayetvar platformuna üye değildir. Bu yüzden, talep, istek, öneri ve şikayetlerinizin en hızlı şekilde takip edilip, geri dönüş yapılabilmesi için resmi Arzum kanallarını kullanmanızı önemle rica ederiz.

Arzum Mutfak Robotu Tamir Edilemiyor

Seda
22 Ağustos 2024 10:082.436

Anneme anneler gününde Arzum maxthon ar1064 mutfak robotu almıştım. Garantisi 2 ay önce bitmiş. Gövde kısmında bir arıza...

1 Destek

Sabri

"Parçanın gönderileceği söylendi çok teşekkür ederim Arzum firmasına ve ilgilenen çalışanlara"

Aydan
7 Eylül 2023 15:202.576

"Merhaba Sorunum çözüldü ve sorun yaşadığım kahve ve baharat öğütücüm sıfır olarak gönderildi. Rona hanıma yardımcı olduğu için teşekkür ederim. Umarım benzer sorunları cihazımda bir kez daha yaşamam. İyi çalışmalar dilerim."

Tümünü Gör
Arzum Thermogusto İadesi

Arzum Thermogustoİadesi

Çiğdem
Arzum Thermogusto Bozuldu Ar1181!

Arzum ThermogustoBozuldu Ar1181!

Barış
Arzum Doğrayıcı Sürekli Arızalı

Arzum DoğrayıcıSürekli Arızalı

Arzum Defalarca Kırılan Rende Aparatı

Arzum DefalarcaKırılan Rende Aparatı

Gül
Arzum Mutfak Robotum Bozuk!

Arzum MutfakRobotum Bozuk!

Rıdvan
Arzum Mutfak Robotu İmalat Hatası, Üretimde Yağ Konmamış!

Arzum MutfakRobotu İmalat Hatası, Üretimde Yağ Konmamış!

Öne ÇıkanKonular

AR1064 Maxthon Logo