Medine sonuçtan hiç memnun değil

Medine
22 Temmuz 2024 19:01

Ben M***** D******. 2023 Ekim ayında Arzum marka blender seti aldım, bozuldu. Yetkili servise götürdüm, garantisi hala devam etmekte olan ürünün tamiri için benden 560 TL para talebinde bulundular. Sağlam ve güvenilir olduğu için Arzum marka aldım ama ne sağlam bir markasınız ne de güvenilir bir markasınız. Ürünle ilgili sorun yaşadığımda yetkili servisin sadece parayı düşündüğü bir markasınız. Gerekirse Tüketici Hakem Heyeti'ne sizi şikayet edeceğim. Aldığım ürünle ilgili garanti vermeyin o zaman çünkü hiçbirisi garanti kapsamına girmiyor. Bu ürünün şu anki fiyatı 1200 TL iken tamir için 560 TL istenmesi ve yetkili servisinizin ilgisiz, alakasız olması kabul edilemez. Yetkili servisin ismi Bingöl Merkez (Simge Elektronik) dir. Markanızın kalitesiz olması ve tüm bu problemlerle ilgili hiçbir dönüş alamadığım için sizi şikayet ediyorum. Ya mağduriyetimi giderirsiniz ya da hakkımı sonuna kadar arayacağım.

19 Eylül 2024 15:26

Arzum marka aldığım bilendir setim bozuldu 1 yıllık garantisi süresi hala devam etmekte yetkili servise götürdüm tamir için 580 TL para istendi seti tamamını 1000 TL aldım zaten şu an ki güncel fiyatı 1200 TL olan ürün ve garantisi devam eden ürün için neden para ödemek zorundayım Arzum markasından şikayetçiyim çevremdeki herkese de bunu söyleyecgım yenisi yollanacak ya da ücretsiz tamiri yapılacak CİMER ve tüketici hakem heyetinde şikayet edeceğim

18 Şubat 2025 13:58 (Şikayetten 7 ay sonra)

Arzum, Şikayetvar platformuna üye değildir. Bu yüzden, talep, istek, öneri ve şikayetlerinizin en hızlı şekilde takip edilip, geri dönüş yapılabilmesi için resmi Arzum kanallarını kullanmanızı önemle rica ederiz.

Serdar
10 Temmuz 2025 15:33
Arızalı Blender İçin Yüksek Ücretli Parça Değişimi Ve Garanti Kapsamı Sorunu
arizali-blender-icin-yuksek-ucretli-parca-degisimi-ve-garanti-kapsami-sorunu-1.jpg

Yeliz
06 Eylül 2024 10:23

Sevgi
03 Eylül 2024 20:34
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
22 Nisan 2024 23:22