Merve sonuçtan çok memnun

Arzum Dişli Problemi, Blender

13 Haziran 2023 16:58
Merve'nin Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkürler :)”

Arzum bilender sert ürün kullanımı olmadığı halde, dişlisinde problem oluştu ve fişe takınca dönmüyor bıçak ve servise getirdiğim de ise kullanıcısı hatası dendi dişlisi için. 180 TL istendi. Yaptırmadık. Bir Arzum kullanıcısı olarak yakıştıramadım. Umarım firmanız bu şikayetimi görüp yeni ürün tedarik eder ve bu şikayeti çözer

13 Haziran 2023 17:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)
14 Haziran 2023 14:49

Bugün gün içerisinde beni arayan Bahar hanım ile yaptığımız görüşmeden çok memnun kaldım. Şikayetimin çözümü için gerekli çabayı göstereceğini belirtti. Şu an kendilerinin bana olumlu olumsuz dönüşünü beklemekteyim. Fakat şunu diyebilirim ki " en azından saygılı anlayışlı ve bu şikayetimdeki haklı isyanımı anlayışla anladığı için " ben kendisine ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah da süreç olumlu olur :) ama bu yorumu da yazmadan geçmek istemedim. Zaten şikayet var kutusunda hemen hemen herkesin sorunu çözülmüş gördüm ve umarım bende onlardan biri olurum ve hem Bahar Hanıma hem markaya buradan teşekkürlerimi sunarım :)

14 Haziran 2023 15:25
14 Haziran 2023 15:43

Benimle iletişime geçen Bahar Hanımının sabır ve anlayışı ve ürünümün kapımdan alınıp ücretsiz tamir edilip gönderilmesi için açtığı kayıt adına çok teşekkür ederim. Bu sayede ben hem kendisinden hem markanızdan tekrar memnun kaldım. Sorunumu çözen bir markayı elbette tavsiye ederim. Çünkü önemli olan bir ürünü aldıktan sonra ki süreçte de memnun kalıp, çıkan sorunlar da markanın çözüm oluşturup müşteriyi memnun etmesi. Daha önce de Bakırköy şubeniz de kahve makinem için çözüm olmuştu, şimdi de blender ve çırpıcı için olacak :) çok mutlu oldum, teşekkürler Arzum marka ve Bahar Hanım. Keşke bu sorunlar direk serviste çözülse, ve sizleri de telefonda yormasak :) Sorunumu buradan çözmeme yardımcı olduğunuz için çok sağ olun, siz ve ekibiniz iyi ki varsınız :) ) ) ) ufak bir plastik için serviste gereksiz para ödeme durumuna karşı çıktığım için, müşteri memnuniyeti sağladınız, elbette ki yine sizi tercih edeceğim :) memnuniyet önemli :) iyi günler dilerim. Bahar hanıma teşekkür için ufak bir iki Minnoş hediyeler hazırlamıştım ama maalesef gizlilik politikası yüzünden adresini öğrenemedim ve gönderemeyeceğim, yine de hediye hazırlayacak kadar mutlu olmama sebep oldu teşekkürler :) iyi ki bu marka:)

14 Haziran 2023 15:46

Çok teşekkürler :)

Arzum Blender Kapak Sorunu Ve Servis Ücreti Hayal Kırıklığı

Ahmet
20 Şubat 2025 15:05
Arzum Blender Kapak Sorunu Ve Servis Ücreti Hayal Kırıklığı
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin

"Teşekkürler"
Arzum Blender Setinin Dişlisini Değiştirmiyor

Güngör
07 Mayıs 2024 12:33
Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

Mücahit
03 Ekim 2023 03:14