Gökhan sonuçtan çok memnun

27 Ağustos 2023 13:03
Gökhan'ın Teşekkür Mesajı
“Müşteri temsilcisi tarafından sorunum çözüldü. Arzum destek ekibi her zaman ki gibi tüketici yanında olduğu için teşekkür ederim”

26 Kasım 2021 tarihinde aldığım ürün "Arzum AR1004 Blender Seti" doğrayıcı bıçağının zor döndüğü fark ettim, Bu ürünü 2. Alışım. Daha önce de aldığımda yine blender bıçağı dönmeme sorunu yüzünden motoru yanmıştı ama ürünü beğendiğim için aynısından tekrar almıştım. Yine ayrı sorun başıma geldi ama bu sefer erken fark edip motoru kurtardım. Blender bıçaklarında fabrikasyon hatası falan mı var sürekli oradan arıza çıkarıyor cihazlar. Bu blender bıçağı yüzünden her sene aynı cihazımı alacağız amaç bu mu acaba?
Ev eşyası olunca arzumdan şaşmıyorum ama yani sürekli aynı yerden bozulan cihaz satmanız artık almama sebebim olacak bu gidişle.

27 Ağustos 2023 13:06 (Şikayetten 2 dakika sonra)
28 Ağustos 2023 13:08

Gülşah
18 Ekim 2024 18:13
Zübeyde sonuçtan çok memnun

Zübeyde
29 Temmuz 2023 13:58
"Müşteri hizmetleri iletişime geçip çok kısa sürede sorunumu çözdü teşekkürler"
Meryem sonuçtan çok memnun

Meryem
16 Eylül 2023 16:44
"İlgi alakanız için çok teşekkürler öncelikle keşke bu duruma gelmeden hallede bilseydik müşteri hizmetlerine Arzum'a tebrik ederim sizin dediğiniz gibi iyi ki varsınız"

Kemal
04 Mart 2024 18:48
Burcu sonuçtan çok memnun

Arzum Blendart Ar 1041 Doğrayıcı Ayak

Burcu
19 Aralık 2023 21:56
"Merve hanıma ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Parça temini ücretsiz yapılacağını tarafıma ilettiler"
Arzum Kategorileri