Raziye
02 Kasım 2024 18:10

Altus çamaşır kurutma makinesi aldım. Çamaşır makinesinin üzerine kurulum istedim. Servis geldi. Buraya kurulum yapamayız dolap yaptırın üstüne kurulum yapalım dedi. Şu an dolap yaptıracak param yok siz parçayı verin. Ben yaptırınca taktırırım dedim takma aparatı olan parçayı da vermedi ben çamaşır makinesinin üzerinde çalıştırıyorum şu an ama lütfen servisinizi uyarın takma aparatını istiyorum. Sonuçta onu takmak zorunda takmasa da müşteriye teslim etmek zorunda

03 Kasım 2024 14:04 (Şikayetten 19 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

Ebru

Aynı konudan o kadar çok şikayet var ki. Keşke başta görseydim bunları asla almazdım. Kesinlikle sizinle alakalı değil kafalarına göre hareket ediyorlar keyfi takmıyorlar. Bana da makineniz ve kurutma farkı 10 cm'den fazla dediler. Onlar gidince ölçtüm makine 50 cm kurutma 60 cm. Fazla falan değil yani Şimdi de başka bahanelerle gelip takmayı reddediyorlar. Geçmiş olsun size de

Ebru

Merhaba. Aynı sorunu yaşıyorum. Çözüm bulabildiniz mi acaba?

Raziye

Dolap yaptırdıktan sonra garanti süresi içerisinde takılacak dediler ama servis ücreti olacak parça ücreti olmayacak dediler

Altus Kurutma Makinesi Kurulum Sorunu Ve Servis Gecikmesi

Ufuk
29 Kasım 2024 19:09
Cevdet sonuçtan hiç memnun değil

Kurutma Makinesi Kurulumunda Hayal Kırıklığı

Cevdet
16 Ekim 2024 18:16
Kurutma Makinesi Kurulumunda Hayal Kırıklığı
Halil sonuçtan memnun

Halil
11 Kasım 2024 11:07
"Montaj teknisyenlerine daha detaylı eğitim verilmeli. Aynı soruna 3 farklı teknisyen birbiriyle alakası olmayan yorumlar yapıldı. Geç ve güç oldu ama oldu. Teşekkürler..."
Altus Kategorileri