Altus Ocak LPG Dönüşüm Ücreti Talep Edilmesi

03 Mayıs 2024 21:21

Altus marka ankastre ocak satın aldım. Servis kaydı oluşturmak istediğimde LPG dönüşümü için ayrıca bir ücret ödemem gerektiği söylendi. Arçelik, Beko veya Grundig markaları için bu hizmetin ücretsiz olduğu, ancak Altus için ücretli olduğu belirtildi. Bu durumu komik mi yoksa ayıp mı bulacağımı bilemedim. Burada paylaşıyorum ki başkaları benim durumuma düşmesin. Araştırdığımda LPG dönüşüm malzemesinin Arçelik ve Beko ile uyumlu olduğunu ve maksimum 100 TL fiyat etiketi taşıdığını öğrendim. Böyle bir durum için Koç Grubu'nun para talep etmesi hoşuma gitmedi. Ödeyemeyeceğim bir miktar olmasa da yakıştıramadım. Ne desem boş, burası Türkiye ve her şey mümkün. Bu hafta Beko'dan çamaşır makinesi ve Arçelik'ten 6030 model bir hava temizleyici satın aldım. Eğer bu durumu daha önce yaşasaydım, emin olun bu ürünleri de satın almazdım.

04 Mayıs 2024 15:27 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

Alp
Alp
06 Mayıs 2024 15:55

Talep edilen rakam bölgeye ve modele göre değişiklik gösteriyormuş. Benden istedikleri LPG dönüşümü için bedel 950 Tl dir.

Mesut sonucu yetersiz buldu

Mesut
27 Mart 2024 20:53
Hulusi sonuçtan hiç memnun değil

Hulusi

Altus Ocak Montajında Gizli Ücret Şoku
Altus Ocak Montajında Gizli Ücret Şoku

İshak
31 Ekim 2023 22:01
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Altus Fırın Dönüşüm Ücreti Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Pınar