Demir sonuçtan hiç memnun değil

Altus Çamaşır Makinesi Ve Arçelik Servis Sorunları

Altus Çamaşır Makinesi Ve Arçelik Servis Sorunları
31 Aralık 2024 18:02

Altus çamaşır makinesi almak pişmanlıktır. Servis ilgilenmiyor, çözüm üretmiyor. Arçelik arkasında durmuyor. Servis oluşturuyorlar, gelip alıyorlar. Yapmadan geri getiriyorlar. Yeter, bıktık artık, böyle bir terbiyesizlik yok. Paranıza yazık etmeyin. Arçelik Altus almak pişmanlıktır.

09 Ocak 2025 13:27

Bir sene önce aldığımız (Arçelik) Altus marka çamaşır makinesinin bizi mağduriyetiyle uğraşıyoruz biz aldık yandık bir aydır koskoca Arçelik servis kurutmaya almayan çamaşır makinesinin sorunun çözemediler resmen dalga geçiyorlar üç defa geldiler evden çamaşır makinesini alıp servise götürüp getirdiler bir dalga geçer gibi her seferinde sorun yoktur deyip baştan salma iş yaptılar bir daha asla asla Arçelik'ten bir eşya almayacağız çevremizde aldırmayın bizim bu mağduriyetimiz yaşadıklarımız kimse yaşamasın diye buraya yazıyorum yazıklar olsun koskoca marka diye gezerler bir çamaşır makinesini bir ayda sorununu çözemiyorlar

09 Ocak 2025 12:51

Bir sene önce aldığımız (Arçelik) Altus marka çamaşır makinesinin bizi mağdur etmesiylen uğraşıyoruz biz aldık yandık siz almayın bir aydır koskoca Arçelik servis kurutmaya almayan çamaşır makinesinin sorunun çözemediler resmen dalga geçiyorlar üç defa geldiler evden çamaşır makinesini alıp servise götürüp getirdiler bir dalga geçer gibi her seferinde sorun yoktur deyip baştan salma iş yaptılar bir daha asla asla Arçelik'ten bir eşya almayacağız çevremizde aldırmayacaz bizim bu mağduriyetimiz yaşadıklarımız kimse yaşamasın diye buraya yazıyolarum kesinlikle rezillikten başka bir şey değil yazıklar olsun koskoca marka diye gezerler bir çamaşır makinesini bir ayda sorununu çözemiyolarr.

01 Ocak 2025 14:11 (Şikayetten 20 saat sonra)
09 Ocak 2025 12:55

Bir ay olmasına rağmen bir çözüm üretilmedi mağduriyetimiz devam ediyor yazıklar olsun…

Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Serpil
12 Temmuz 2024 11:45
Arçelik Altus Çamaşır Makinesi Sorunu Ve Servis Hizmeti Eksikliği
Arçelik Altus Çamaşır Makinesi Sorunu Ve Servis Hizmeti Eksikliği
Sema sonuçtan hiç memnun değil

Altus Çamaşır Makinesi İle Bitmeyen Sorunlar

Sema
03 Ocak 2025 14:04

Elif
15 Kasım 2023 11:47

Kevser
07 Kasım 2024 13:19
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
18 Temmuz 2023 21:11