Elif sonuçtan hiç memnun değil

Aksu Çarşı Hakem Heyeti Kararına Uymayıp, Yalan Konuşuyorlar

13 Haziran 2023 00:20

Giresun Aksu Çarşı mağazasından elden taksit yöntemiyle uğraşlarla yatak odamızı satın aldık. Yatak odamızın bazasında alt ayakları yetersiz olmasından dolayı yük başlık kısmına bindiğinden kırıldı. Yatağı kılıfla birlikte kullanmamıza rağmen üstü yırtıldı, tiftiklendi, yatak odasına dahil olan diğer ekipmanların ayakları plastik parlak Gold kaplama olduğu için boya attı, çillerdi. Bazanın çökmesiyle garantisi olduğundan dolayı destek aldık evimize geldiler 12.800 yl ye aldığımız üründen 7000 TL tamir ücreti istediler şok olduk. Yatağımızı 7-8 aydır kullanamıyoruz.

Sonra Hakem Heyeti'ne vermeye karar verdik. Fişini bulamadığımız için 2 Ay fiş bulmak için bizi oyaladılar. Hakem Heyeti kararında yer alan iade alınıp misliyle yenisiyle değişim kararına rağmen Giresun Aksu Çarşı mağazası aynı ürün olmadığını yeni alacağınız yatak odasına 40.000 50.000 para ödeyeceğimizi belirttiler. Şok yaşadık. Biz yatak odamız Hakem Heyeti'ne 40.000 50.000 ödemek için vermedik.
Aksu Çarşı bizi mağdur etmiştir. Eflasyon farkıda ortada olduğu için Hakem Heyeti kararına uymuyorlar. Gerekli tüm şikayetimi yapıyorum. Enflasyon farkından para iademi almak için mağdur edildiğimiz için yıpranma tazminat davası açacağımız belirtmek isterim.

Erdoğan sonuçtan hiç memnun değil

Erdoğan
20 Haziran 2024 11:51
Aksu Çarşı THH Kararına Uymuyor...!
Erdoğan sonuçtan hiç memnun değil

Erdoğan
13 Haziran 2023 00:06
Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

Aylarca Beklediğimiz Yatak Odası Kırık Çatlak Ve Eksik Geldi Değişim Yok

Ferdi