Burcu
14 Aralık 2024 08:26

A101 ekstra ( yani online mağazadan) 6 Kasım' da 5.199,00 TL'ye ugg marka bot alıyorum, 8 kasımda teslim ediliyor, 10 Kasımda denerken dikişleri atıyor ve şikayet kaydı oluşturuyorum. Neyse 12 Kasımda mail geliyor. Hasarlı ürün fotoğraflarını atıyorum, 13 Kasımda da mailde iade kodu geliyor, ürünü A101 e geri gönderiyorum onlarda 30 Kasımda ürün tarafıma hiçbir açıklama olmaksızın geri gönderiliyor ve müşteri hizmetlerine ulaşmam sonucu yanlışlıkla geri gönderdiklerini söylüyorlar. Neyse süreç sil baştan... O arada on kere müşteri hizmetlerini arıyorum zaten ve ulaşmam her seferinde en az 15 dakika bir o kadar da dert anlatmak. Neyse 30 Kasımda gelen kodla ben yine A101 e geri gönderiyorum ve bu zamana kadar da ne bir açıklama ne bir iade. Yani hem ürünlerinin arkasında durulmadı hem de ulaştığımda yarım yamalak cevaplar verildi. İlgi-alaka zaten sıfır. Kaldı ki aldığım ürün de ucuz bir ürün değil 5.199 TL olan "orijinal" olan bir ürün bir günde denerken dikişleri atmaz. Tarafıma ulaşılmasını ve ürünün iadesini talep ediyorum.

profile profile

Elif sonuçtan hiç memnun değil

A101 İade Sürecinde Müşteri Hizmetleriyle Yaşadığım Karmaşa Ve Yorucu İletişim

Elif
28 Nisan 2025 19:23
Funda sonuçtan hiç memnun değil

Funda
23 Mart 2024 23:30
A101 Galiba Orijinal Ürün Satmıyor! Ve Ürününün Sorunuyla İlgilenmiyor
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
01 Aralık 2023 10:50
Huri sonuçtan hiç memnun değil

Huri
13 Kasım 2023 11:02